Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
çok ilginç bir kodlaması var. Çevrilmiyor.

---------- Post added at 19:36:58 ---------- Previous post was at 19:34:05 ----------

Sims3 indiriyorum.

---------- Post added at 19:49:02 ---------- Previous post was at 19:36:58 ----------

sims 3 imkansız değil ama çok zor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Batery olmuyormu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

olmuyor arkadaşım olmayacağını 1 hafta önce söyledim madness arkadaşımız umutlu azimli ve kendine güvenen biri oda uğraşmış yapamamış. belki ilerleyen zamanlarda yeni araçlarla ve yeni bilgilerle ve tecrübeyle olur onun yerine battery info v 1 (5) tavsiye ederim şimdilik. ilk sayfadan uygulamanın konu linkine gidebilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
olmuyor arkadaşım olmayacağını 1 hafta önce söyledim madness arkadaşımız umutlu azimli ve kendine güvenen biri oda uğraşmış yapamamış. belki ilerleyen zamanlarda yeni araçlarla ve yeni bilgilerle ve tecrübeyle olur onun yerine battery info v 1 (5) tavsiye ederim şimdilik. ilk sayfadan uygulamanın konu linkine gidebilirsin.

sagol dostum ben onu pek sevmiyorun madness yapacak diye sormuştum teşekkürler yinede çalışmalarınızın devamını bekliyorz

TheMadness

TheMadness

Üye
başka istekleriniz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kodlaması zor onun uzun zaman ister.

Battery monitör 3 için işin özü exe unpack ediliyor ama 3 5 satır birşey çıkıyor yani unpack tam çalışmıyor yüzlerce satır çıkması gerek nokia farklı bir kodlama kullanmış ve şimdilik kullandığımız araçlar çözemiyor ok sims ise exe tabanlı çalışılacak oda her satır telefonda yazılacak yüzlerce satırdan bahsediyoruz skype de 700 satırla fring 600 satırla tunewiki 400 yakın satırla ve daha bir sürü uygulama uğraştım yaptım ve paylaştım 10 15 satırlık uygulama çevirip ben bu işi biliyorum demek olmuyor madness sims ten vazgeçme yap bitir zor değil ama zaman alacaktır

TheMadness

TheMadness

Üye
Simsi bitiririm bu hafta.

---------- Eklendi @ 19:55:52 ---------- Yazıldı @ 19:43:02 ----------

Res.dz ve .s3e dosyaları açılmıyor.

---------- Eklendi @ 19:56:18 ---------- Yazıldı @ 19:55:52 ----------

cardanadam

cardanadam

Üye

kodlaması zor onun uzun zaman ister.

ben beklerim ne olur lütfen biriniz yapın şu oyunun türkçesini ingilizce oynuyorum ama hep karambole

---------- Eklendi @ 22:23:29 ---------- Yazıldı @ 22:21:51 ----------

Simsi bitiririm bu hafta.

---------- Eklendi @ 19:55:52 ---------- Yazıldı @ 19:43:02 ----------

---------- Eklendi @ 19:56:18 ---------- Yazıldı @ 19:55:52 ----------

olmuyormu? :(

TheMadness

TheMadness

Üye
açılsa olucak decompressle olmadı hex ile de olmadı.

faruk26kuraf

Üye
arkadaslar UC BROWSER 8.2 turkcelestirırmısınız

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
netqin 5.00 pro'yuda çevirirmsnz

TheMadness

TheMadness

Üye
Rompatcher 3.1 signed yeni yamalarla birlikte türkçeleştirildi. Sistem modifikasyonda onay bekliyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
CFW yapımcıları için vb. sürümler de eklendi.

---------- Eklendi @ 19:26:22 ---------- Yazıldı @ 19:25:53 ----------

SwipeUnlock türkçeleştirildi test ediliyor.

Üst Alt