2yıllık üniversteye giriş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
2yıllık üniversteye giriş
Arkadaslar baslıkdada yazıgım gıbı busene sonkez sınavsız gecıs var ben tekstıl meslek lısesınde okudugum ıcın
sınavda basarılı olucagımı sanmıyorum staj falan var busene 2 yıllık dırek gecısımı kullancam bunu nasıl yapıcaz bılgısı olan ve daha onceden 2 yıllıga sınavsız gecsıden yararlanan arkadaslar yardım ederlerse ıyı olur sımdıden tesekkurler

engin523

engin523

Üye
Ygsye girmeden önce bi form vermeleri gerekir onda sınafsız geçişi işaretleyip 10 tl bankaya para yatırıyosun tercihini yapıyosun ama istanbul felan okul puanın iyi değilse zor biraz 10 tl geçen sene idi şimdi ne kadar tam bilmiyorum tabi

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
Ygsye girmeden önce bi form vermeleri gerekir onda sınafsız geçişi işaretleyip 10 tl bankaya para yatırıyosun tercihini yapıyosun ama istanbul felan okul puanın iyi değilse zor biraz 10 tl geçen sene idi şimdi ne kadar tam bilmiyorum tabi
kagıt verdıler doldurduk bankaya 35 tl yatırdık 1.oturum 2.oturum vardı 1.oturum olarak yatırdım

cast_never

cast_never

Üye
kagıt verdıler doldurduk bankaya 35 tl yatırdık 1.oturum 2.oturum vardı 1.oturum olarak yatırdım
kardes orda 1.oturumu ısaretlemenın amacı olurda ygs sınavına girersin diye . senin tek yapman gereken direk okuluna bas vurup kaydını yaptırmak bu kdr . okul mudur ve mudur y.'sından daha detaylı bilgi alırsın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt