c6-00 / c6-01 hafıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 / c6-01 hafıza

bu siteden hafızalarına baktım 100 mb fark var bu ama c6-00 ım 01 e göre daha ezik işlemci farkı var bide biliyorum önemli özellikler ama annayı c6-00 kaldırır gibime geliyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
c6 ya anna yüklenmez ve kaldırmaz

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum işte bende bunun için isyaaaaaaaaaaaaaann ediyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'nın bu politikasına hayret ediyorum. İkiside C6 modeli. Biri 00 diğer 01. İnsan sanıyor ki önemsiz bir fark var aralarında. Halbuki biri S60v5 diğer S^3 işletim sistemli :ehe

Legendary_484

Legendary_484

Üye
biliyorum işte bende bunun için isyaaaaaaaaaaaaaann ediyorum
isyan etmek için konu açanı ilk kez görüyorum :D şaka bi yana bu nokia çok biz 5800'ı 7 ay önce 520 ye aldık şimdi yeni çıkan bi telefonu modelini unuttum 1ghz işlemci 3.5 inç ekran 5 mp kamera 599 tl ayıptır ya resmen mal yerine koyuluyoruz. Bi daha nokia mi Tövbee...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben 5230 aldım ve tövbe etmiyorum. Sorun, 5800'ın ucuzlaşmamasından.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia'nın bu politikasına hayret ediyorum. İkiside C6 modeli. Biri 00 diğer 01. İnsan sanıyor ki önemsiz bir fark var aralarında. Halbuki biri S60v5 diğer S^3 işletim sistemli :ehe

satış politikası ışte.

mert_ua

Üye
ben c6-00 kullaniyorum hata yaptik alirken 5800a klavye tak kamerayi 5 mp yap alsana c 6 nokianin bence s60v5teki en desteksis en ozensiz ve en az uretilmis telefonudur :)

hasantazm

Üye
c601 iYI fakat yeni belle sürümü biraz tuhaf eski sürümü sanki daha iYI geliyor du bana dosya dosya indirilen video aramıyordtm..

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
nokia o fabrika senin taa ... :D

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
telefondan aslında memnunum ama işte 2 sorun var hafıza ve işlemci onlarda en önemli özellikleri ben bunu 570 e aldım sıfır 1 aysonra 700 tl oldu cok iyi ya dedm sıyırdık dedm ama c6-01 570 tl oldu hiç pişman değildim taaki bu hafıza sorunu yasayana kadar :) arkadasımda var c6-01 ekranı cok küçük benimde parmaklar hayvan gibi olunca basamıyorum bu yüzden kullanamıyorum ve iyiki almamışım dediğim tek neden ve avutabildiğim tek neden :D ama önemli olanda kullanıp kullanmamak değilmi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt