3 günlük telefonum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
3 günlük telefonum.
Beyler canım cok sıkkın 3 gunluk telefonum olan sony xperia neo v sulu olan bır sert zemıne düşürdüm yola yanı 2-3dk durumuş öle Allahtan üstüneden araba gecmemış ön camında ekran koruyucu kılıf vardı ama su gırmemıştı ve usttekı ön kameranın sag ve sol tarafında cızıkler var cıızkler cok bellı olmıyor sıyah oldugu ıcın ama olsun cıızkler var gözle görunen ben bunu teknıks ervıse götursem parasyıla kasa deıgşımı yaparlarmı acaba cok canım sıkkın telefonda oluşan hıc bır problem yok şuanda ama işte ön kamera sag ve sol tarafı cızık :(

klongs

klongs

Üye
yaparlar niye yapmasınlar

lolaman

lolaman

Üye
Paran varsa yaparlar...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
kac para cıakr beyler sizce daha önce hıc yaptırmadım cunku bırde sorun olurmu acaba ıcınde parca eksıklıgı fılan

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
sen paradan haber ver hangi teknik servise gitsen seve seve yaparlar emin ol :) inşallah çok masrafın çıkmaz zaten tek kasaysa da dediğin gibi yinede ucuz yırtmışsın ya ekranın gitseydi

Deleted.

Üye
geçen gün bizim arkadaş da ekranı kırmıştı vf 945ti onunki. 70 tl ödemişti 1 günde yaptılar. serviste parasıyla yaparlar :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
sen paradan haber ver hangi teknik servise gitsen seve seve yaparlar emin ol :) inşallah çok masrafın çıkmaz zaten tek kasaysa da dediğin gibi yinede ucuz yırtmışsın ya ekranın gitseydi

cok şukur dedmya ekranda hic sorun yok iyikide araba gecmedı uzerınden gecseydı paramparca olurdu ozaman parcasını bıle toplıamazdım en işlek cadde bırde :(

---------- Eklendi @ 10:13:17 ---------- Yazıldı @ 10:12:53 ----------

geçen gün bizim arkadaş da ekranı kırmıştı vf 945ti onunki. 70 tl ödemişti 1 günde yaptılar. serviste parasıyla yaparlar :)

ozaman benım daha ucuz olur ekranda sorun yok sadece kasa

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
soracam yarın gıdp veya ötekı gun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt