3D Cubic Theme s60v3 fp1 & fp2 by Elfida

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
3D Cubic Theme s60v3 fp1 & fp2 by Elfida

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SHS, Mesut Aktaş ve Nextman

Hasan

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
USAForever

USAForever

Üye
'Nur' isimli kardeş , bu temamı Wallpaper mı ? 130kb da Ondan Sordum ?

USAForever

USAForever

Üye
Rica ederim :)

Temanın ikonları değiştirmediğim için küçük ancak sis dosyası açılınca yani telefona yükleme yaparken boyut 632kb olacak bilginize...

Kardeş Alınma Ama Bunu Tema Diye Yüklersek Telefona Hakaret Etmiş Oluruz Biraz , Az Önce İndirdiğim Gif Uzantılı Resim Bile 2.8Mb tı , Böyle Şeylerle Forumun Kalitesini Düşürmeyin Lütfen.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş Alınma Ama Bunu Tema Diye Yüklersek Telefona Hakaret Etmiş Oluruz Biraz , Az Önce İndirdiğim Gif Uzantılı Resim Bile 2.8Mb tı , Böyle Şeylerle Forumun Kalitesini Düşürmeyin Lütfen.

Bu yazdığın mesaj başka bir arkadaşın konusunda olsaydı inan silerdim üyeyi paylaşımdan soğutmamak adına...

Ama bu mesajını kendi konumdan silmeyeceğim ''İbretlik olarak kalsın '' bu yazdığın mesaj temanın kalitesizliğini göstermez kaldıki tema kalitesiz olsun ben emek verip tema yapıp paylaşmışım daha iyisini yapabiliyorsan siz yapında paylaşın inan tema kalitesiz forumu kirletme yazmam emeğe saygı gösteririm....

Ve daha çok paylaşım adına desteklerim ben yorumlara açığım hatta başka bir bölümde eksiklerimi yazın dedim temayı yükler bakarsın eksiğini söylersin şurdaki yazı olmamış amenna ama sen kb bakıp karar veriyorsun ne denir ki ?

Bu temayı ben emek verip yaptım ve biliyorum ki orjinali ne kadar çok değiştirirsen tema boyutu o kadar değişiyor....

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Nextman

Hasan

Üye
hem temanın çoğunu ikonlar etkiliyor neredeyse zaten çoğu kötü oluyor ikonların ayrıca ikonları kendin eklersen daha iyi olur diyorum ikonlar hem kendine göre olur örneğin C5 in orjinal ikonlarını al buna uyarla ne güzel olur ışte ikonları ayarlamak da zor iş biraz uğraş anlarsın :)[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

---------- Eklendi @ 13:19:16 ---------- Yazıldı @ 13:16:32 ----------

Örneğin 18mblık bi temanın sadece 3megabaytı resim gerisi hep ikonları :)

• Beğen
USAForever

USAForever

Üye
Silsen de silmesende benim için değişen birşey olmaz , ben sözümü esirgemem , ayrıca benim bir sürü kendi yapımım tema da var ,

neyse o Zaman bana bir tane arka planı ve menü arkaplanı falan ikonlar aynı kırmızı bir tema yapabilirmisin? Boyutu sorun değil

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Silsen de silmesende benim için değişen birşey olmaz , ben sözümü esirgemem , ayrıca benim bir sürü kendi yapımım tema da var ,

neyse o Zaman bana bir tane arka planı ve menü arkaplanı falan ikonlar aynı kırmızı bir tema yapabilirmisin? Boyutu sorun değil

kendi yapımım tema da var
Yapabiliyorsanız neden istiyorsunuz ? boyutu küçük olursa kalitesiz olur....

---------- Eklendi @ 16:43:35 ---------- Yazıldı @ 16:41:22 ----------

Ayrıca söz esirgemek mesele değil mesele sözleriniz ile insanlara kırıcı davranıp insanları paylaşmakdan uzaklaştırmanızdır...
ne paylaşacağım kendim yapar kullanırıma geliyor olay...

• Beğen
Tepkiler: SHS
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Yapabiliyorsanız neden istiyorsunuz ? boyutu küçük olursa kalitesiz olur....

---------- Eklendi @ 16:43:35 ---------- Yazıldı @ 16:41:22 ----------

Ayrıca söz esirgemek mesele değil mesele sözleriniz ile insanlara kırıcı davranıp insanları paylaşmakdan uzaklaştırmanızdır...
ne paylaşacağım kendim yapar kullanırıma geliyor olay...

Boşverin :) :oke:

Tema Güzel Olmuş..

• Beğen

serkashop

Üye
evet tema güzel olmuş emeğine sağlık. temayi beğenmeyen kendi yapsın kullansın yada begenmedim desin lafı uzatmasin !

• Beğen
SHS

SHS

Üye
emeğine sağlık ablacım gayet güzel bi tema:)

• Beğen

fall.en

Üye
tşk guzel tema

• Beğen

ismail010

Üye
eyvallah :)

• Beğen

sanerko

Üye
tesekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt