Cep Telefonu Önerileriniz Neler Olabilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Önerileriniz Neler Olabilir?
Yeni Bir Telefon Almayı Düşünüyorum. Biliyorum Bu Tarz Konular Çok Oluyor ama Ben Konu Açarsam Daha Detaylı Yardım Alabileceğimi Düşündüm. Kullanıcı Yorumları Daha Güvenli Oluyor. Sadece Özelliklerine Bakarak Telefonlar Hakkında Yorum Yapmakta Pek İyi Olmuyor Aslında.

Şuan Almak İstediğim Telefonda Aradığım Özellikler Başlıca Şunlar:

- Android İşletim Sistemi (Şuan Nokia 5800 Kullanıyorum. İşletim Sistemi "Symbian S60 v5" ve Açık Konuşmak Gerekirse Pek Memnun Değilim. Symbian için İlerde Ne Olur Ne Biter Bilemem Tabi ki. Ancak Şuan Baktığım Zaman Görüyorum ki Android İşletim Sistemi Symbian'a Göre Çağ Atlamış Durumda; Gerek Oyun Kaliteleri ve Çoğunluğu Açısından Gerekse Uygulama Çoğunluğu Açısından Android'in Symbian'a Karşı Kısa Sürede Baya Yol Katettiğini Düşünüyorum.)

- Ağırlıklı Olarak HTC Almak İstediğimi de Söylemek İsterim. Samsung'dan Elimden Geldiğince Uzak Durmaya Çalışıyorum. Bende Bıraktığı İzlenim Pek İyi Değil. Ancak Önerileriniz Olursa Mağazalara Bakmaya Gideceğim Zaman Onları da Kontrol Ederim.

- İşlemci Hızı: 600 - 800 MHz Civarı , RAM / ROM: 512 MB Civarı Uygundur. (Gpu Olayıyla İlgili Tam Bir Bilgim Yok. Kimisi Rom Gpu Oluyor İşte Falan Diyor ama Öyle Değil Sanırım. Onunla İlgili Bir şey Diyemeyeceğim.)

-> Bütçem En Fazla 500 TL'ye Kadar Çıkar Gibi Gözüküyor. (Önerileriniz Eğer Bu Özelliklere Yakın Bir Telefon Fiyatı Olarak Mümkünse 400 TL Civarı Olursa İyi Olur.)

Tabi Bu Bütçeyle Bu Özelliklere Sahip Bir Telefon Bulmak Pek Kolay Değil Diyebilirsiniz. Ancak Siz Bu Bütçeye Yakın Bir Telefonda Biliyorsanız Önermenizi Rica Ediyorum.

- Ben Telefonu Genelde Oyun ve İnternet için Kullanıyorum.

Bu Özelliklere Bu Fiyatta Bir Telefon Aramak Biraz Uçuk Gibi Geldi Bana ama Bütçem Bu Civarda. Belki Bir Yerlerde Bize Göre, Bu Özelliklere Yakın Bir Telefon Vardır. :)

Konuyu Açmadan Önce Araştırma Yaptım Bazı Fikirlerim Var Sizlerinde Düşüncelerini Bekliyorum, Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar...

oguzaydin

Üye
galaxy gio olabilir

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​hocam sıfırı sanırım yok ama huawei ideos x5 aradığın cihaz gibi görünüyor...

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür Ederim 2'sinide Araştırdım. Özellikleri Karşılaştırdım Ideos x5 Çok Daha İyi ve Fiyatı Arasında En Fazla 100 TL Fark Var. Tabi Bu Fiyat Sıfırının Fiyatı. Biraz Araştıracağım Sıfırı Var mı Yok mu Diye. Umarım Vardır, Ben 2. El Telefon Almayı Pek Sevmiyorum :) (Sıfırı Yok Gibi Gözüküyor.)

Samsung Galaxy Gio S5660:

Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi

3.2 İnç - 320x480 HVGA Çözünürlük

Qualcomm QCT MSM7227-1 yonga setine sahip ARM tabanlı 800 MHz Turbo İşlemci , Adreno 200 GPU

278 MB Ram

180 MB Dahili Bellek

Adobe Flash Player 10.1 Desteği Bulunmuyor.

3.2 MP Kamera - Otomatik Netleme, Flaş Yok, Maksimum çözünürlük: 2048x1536

Ön Kamera Yok

320x240 QVGA 15 FPS Video Çekim Performansı Bulunmakta

Telefonun Eksileri Olarak Başlıca Belirtilenler:

- Adobe Flash desteğinin bulunmaması
- Kamera için flaş bulunmaması
- Video performansının düşüklüğü

Fiyat: 420 ~ 450 TL

Huawei Ideos x5 U 8800:

Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi

3.8 İnç 800x480 WVGA Çözünürlük

Qualcomm MSM 7230 Yonga Setine Sahip 800 MHz Scorpion , Adreno 205 GPU

512 MB Ram

2 GB Dahili Bellek

Adobe Flash Player 10.1 Desteği Bulunuyor.

5 MP Kamera - Otomatik Netleme, LED Flaş, Maksimum çözünürlük: 2592х1944

Ön Kamera Yok

720p HD 30 FPS Video Çekim Performansı

Telefonun Eksileri Olarak Başlıca Belirtilenler:

- Radyo Çalar

Fiyat: 520 ~ 570 TL

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet ideos x5 çok güzel cihaz fakat sıfırı sanırım turkcell TIM'lerde vardı tam hatırlamıyorum..ama sana sıfıra yakın çok az kullanılmış ideos x5 bulabilirim internetten..

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Kesin Kararı Verip Birkaç Seçim Yaptıktan Sonra Biraz Dolaşacağım Mağazaları. Bu Gönüllü Yardımınız için Teşekkür Ederim. :)

D.N: Sanırım 03.2012 Başlarında Hızlıal.com'a Gelmiş ama Hemen Bitmiş :)

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinizi Beklemekteyim. Şimdiden Teşekkürler...

İyi Forumlar...

eRDiiL

eRDiiL

Üye
samsung galaxy s wifi diye bir telefon var ama mini tablet şeklindeymiş bilmiyorum tercih eder misin
gene galaxy serisinden galaxy y var ama çok tatmin etmeyebilir
yada sony xperia mini olabilir galax y den iyidir bu üçü de 400-500 tl fiyat aralığında

• Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
türkcell t20 olabilir

• Beğen
kmesne

kmesne

Üye
HTC wildfire s
galaxy ace
Dediğin butce ve ozellikler bu telefonlarda bence
ek olarak soylıyım internet alısverişi kullanman saha uygun olacaktır

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
rica ederim..eğer bu cihazı alacaksan ki bu fiyata en iyisidir.ancak 2.el sıfır kadar temiz bulabiliriz..
Kesin Kararı Verip Birkaç Seçim Yaptıktan Sonra Biraz Dolaşacağım Mağazaları. Bu Gönüllü Yardımınız için Teşekkür Ederim. :)

D.N: Sanırım 03.2012 Başlarında Hızlıal.com'a Gelmiş ama Hemen Bitmiş :)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s wifi diye bir telefon var ama mini tablet şeklindeymiş bilmiyorum tercih eder misin
gene galaxy serisinden galaxy y var ama çok tatmin etmeyebilir
yada sony xperia mini olabilir galax y den iyidir bu üçü de 400-500 tl fiyat aralığında

Xperia Mini'yi Pek Sevmedim. Galaxy S Wifi'da Sanırım Arama Yapılmıyormuş. Bende İlk Başta Şaşırdım Samsung Bu Fiyata Bu Özelliklerde Telefon Satmaz Nedir Diye. Bu Tür Yorumlar Görünce Sevincim Kursağımda Kaldı.

Galaxy Y Olarak Bir Sürü Değişik Model Çıktı ama Kastettiğin Linkini Verdiğim ise Fiyatı ve Özellikleri Güzelmiş. Bir Tek Ram Rom Durumunu Öğrenemedim. Kamerası Biraz Düşük Özelliklerde Olsa da Bu Fiyata Pek Seçenek Olmuyor Tabi. GPU'su Var mı Onuda Bilmiyorum. Daha Detaylı Araştıracağım.

Önerileriniz için Çok Teşekkür Ederim.

türkcell t20 olabilir

Sanırım Faturalı Turkcell Hatlara Satılıyormuş Bunlar. Ben Bu Koşulları Pek Sağlayamıyorum Malesef :)

HTC wildfire s
galaxy ace
Dediğin butce ve ozellikler bu telefonlarda bence
ek olarak soylıyım internet alısverişi kullanman saha uygun olacaktır

HTC Wildfire S ve Samsung Galaxy Ace 670 TL Civarı Sanırım. Malesef Beni Aşıyor Biraz. Tabi Para Bulursam Düşünmek İstediğim Telefonlar Arasında.

rica ederim..eğer bu cihazı alacaksan ki bu fiyata en iyisidir.ancak 2.el sıfır kadar temiz bulabiliriz..

Evet Gerçekten Bu Fiyata En İyisi ama Kimisi Sorun vs.. Gibi Söylemlerde Bulunuyor Tam Olarak Bilgim Yok ama Çoğu Kişide Memnun. Şuan Benim için 1. Sırada Diyebilirim. Bu Telefon Üzerine Bir Karar Verirsem Ö.M ile Ulaşırım. Tekrar Teşekkür Ederim.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
kmesne

kmesne

Üye
HTC Wildfire S ve Samsung Galaxy Ace 670 TL Civarı Sanırım. Malesef Beni Aşıyor Biraz. Tabi Para Bulursam Düşünmek İstediğim Telefonlar Arasında.

Linklere bak istersen

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi

Linklere bak istersen

Wildfire S'in Fiyatı Mağazalardakilerle Hemen Hemen Aynı ama Galaxy Ace'ye Şaşırdım. 130 TL Kadar Daha Ucuz Mağazalardan. :hmmm

eRDiiL

eRDiiL

Üye
Galaxy Y Olarak Bir Sürü Değişik Model Çıktı ama Kastettiğin Linkini Verdiğim ise Fiyatı ve Özellikleri Güzelmiş. Bir Tek Ram Rom Durumunu Öğrenemedim. Kamerası Biraz Düşük Özelliklerde Olsa da Bu Fiyata Pek Seçenek Olmuyor Tabi. GPU'su Var mı Onuda Bilmiyorum. Daha Detaylı Araştıracağım.

Rica ederim...

Bu arada bende tekrar baktım dediğim galaxy y de buymuş ve özellikleri aklımda kalandan iyiymiş :) işlemcisi filan da iyi rami düşük sıkıntı olur mu bilmiyorum
arkadaşımın kardeşi de bu telefonu kullanıyormuş ve memnun olduğunu söyledi sonuç olarak fiyatına baktığımızda iyi bir telefon gibi duruyor

Astrosman

Astrosman

Üye
Galaxy gio olabilir

Salihç.

Üye
Milet ayfon 3gs nasil.mennun edermı.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

Bu arada bende tekrar baktım dediğim galaxy y de buymuş ve özellikleri aklımda kalandan iyiymiş :) işlemcisi filan da iyi rami düşük sıkıntı olur mu bilmiyorum
arkadaşımın kardeşi de bu telefonu kullanıyormuş ve memnun olduğunu söyledi sonuç olarak fiyatına baktığımızda iyi bir telefon gibi duruyor

Evet İyi Gibi. Ram Olayı 5800 Kullandıktan Sonra Benim için Önemli Bir Hale Geldi. Sanırım Android Ram'in 150 MB'lık Bir Kısmını Kendisi Kullanıyormuş. Ama Telefon Güzel. Biraz Daha Araştıracağım Bakalım :)

Galaxy gio olabilir

Gio'da Aklımın Bir Kenarında ama Bakalım Şu İdeos X5 Daha Güzel Şuan için O Bir Adım Daha Önde ama Onunda Sıfırı Yokmuş. Karar Aşamasındayım Daha. Öneriniz için Çok Teşekkür Ederim...

kmesne

kmesne

Üye
Evet İyi Gibi. Ram Olayı 5800 Kullandıktan Sonra Benim için Önemli Bir Hale Geldi. Sanırım Android Ram'in 150 MB'lık Bir Kısmını Kendisi Kullanıyormuş. Ama Telefon Güzel. Biraz Daha Araştıracağım Bakalım :)

Gio'da Aklımın Bir Kenarında ama Bakalım Şu İdeos X5 Daha Güzel Şuan için O Bir Adım Daha Önde ama Onunda Sıfırı Yokmuş. Karar Aşamasındayım Daha. Öneriniz için Çok Teşekkür Ederim...

Gio bence yine aklının bir kenarında kalsın ekranı çok küçük ve dokunmatik hassaslığı çok kötü (Bende de 5800 var) 5800 ın dokunmatiğine alışmıssan biraz zor kullanırsın corby nin güçlüsü yani kısaca

Bi de huawei ideos x5 alıcaksan türkcell t20 halini alma (ramini vb. fiyatına ayarlamak için düşüyorlar)

Örneğin T20

Sade x5

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt