Beyler ben sizi tanırım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben sizi tanırım...
Siz beni tanirsiniz burada en az 1 sene c7 ilgılı konu yarıdmı aldım programlar paylaştım ve herkezın kardeşlgını ögrendım.

C7 ımı sattım ve Yenı telefon aldım hayatımda ilk defa androidlı telefon kullandım.

Bırde baktım şok oldum adamlar kendını aşmış zibil gibi programlar cok hızlı bir telefon her aradınız herşey burada mevcut bir sürü widget vsvsvs.

Team wiwer bıle yuklenıyor bılgısayarınızı yönetibiliyorsunuz bu kadar akkıllı?
ve siz halen nokia neden? Size anlam veremıyorum?

Hayatı hızlı ve daha cok programlı bır telefonla yaşamak yerine nokia neden?

u_cosar

u_cosar

Üye
DEğerlendirmen için teşekkürler yinede nokia bana göre iyi :D

MrExpert

MrExpert

Üye
hislerime tercüman oldun saol.... Darısı benım başıma...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hayırlı olsun kardesim hele bir lumialar gelsin ondan sonra bakarız androide

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun da!yeri burası degilkı arkadaşım sonuçta forumu hepimiz kullanıyoruz .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben nokia ile açtım gözümü bu gidişle nokia ile ... neyse Allah gecinden versin. Sana hayırlı olsun.

mcalisir

Üye
Aldığın telefon nedir? Kaliteli bir androidin ciddi gideri var AMA 600 700 tl civarı ortalama telefonlar için nokia tercihi daha mantıklı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Aldığın telefon nedir? Kaliteli bir androidin ciddi gideri var AMA 600 700 tl civarı ortalama telefonlar için nokia tercihi daha mantıklı

ben c7 ye 890 lira para saydım hatta fazla saydım andıroıdn ynaından bıle gecemez.
Neoyu 750 tlye aldım ben ve süper makıne

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayrlı olsn kardes bnde htc one X'i beklyorm cksn alcam ii yapmssn :good:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kurtlun artık şu nokiadan gecemıcek andrıoıdı ben bunu dedıysem hepınızın nokıalarını cöpe atmaınız lazım cunku en cok telefonumu ben sevıyorum oo kadar tıksındım şuanda c7den

kaplan4680

kaplan4680

Üye
arkadaşım herkesin tarzı beğenisi kendine özel bende android kullandım ama kullandığım cihaz ahim şahım birşey değildi htc wildfire s android.e göre geri'de kalan bir cihaz ama ben kendimden örnek vereyim maksimum bütçem 800 lira bu paraya android alacağıma symbian kullanırım daha iyi bence hem yazılım değil telefon'un gözüne güzel görünmesi gerekli evet android güzel ama en 1500 lira ve üstü bütçen varsa o cihazlar kullanılır bu benim şahsi kaanatim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
vay be ikı dakikada mahvettınız nokia yı yıllarca sırtında taşıdı bıraz indırdı dıye nokiadan kötüsü kalmadı.hayırlı uğurlu olsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
vay be ikı dakikada mahvettınız nokia yı yıllarca sırtında taşıdı bıraz indırdı dıye nokiadan kötüsü kalmadı.hayırlı uğurlu olsun

Eşşek misali onca yıl yük taşır, gider gelir, isyan nedir bilmez. Ama birgün ayağı takıldı mı ondan kötü ve işe yaramayan başka hayvan yoktur.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım herkesin tarzı beğenisi kendine özel bende android kullandım ama kullandığım cihaz ahim şahım birşey değildi htc wildfire s android.e göre geri'de kalan bir cihaz ama ben kendimden örnek vereyim maksimum bütçem 800 lira bu paraya android alacağıma symbian kullanırım daha iyi bence hem yazılım değil telefon'un gözüne güzel görünmesi gerekli evet android güzel ama en 1500 lira ve üstü bütçen varsa o cihazlar kullanılır bu benim şahsi kaanatim

Yok kardeşim nerde 1500 tl sony xperia neo 750 tl hemde 4.0 yuklencek neyden bahsedyıorsun sen?
c7 satılmadı satılmadı fıyatı cok duştu 900 tl vermıştım zamanında bu telefona şimdi ne oldu takoz?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yok kardeşim nerde 1500 tl sony xperia neo 750 tl hemde 4.0 yuklencek neyden bahsedyıorsun sen?
c7 satılmadı satılmadı fıyatı cok duştu 900 tl vermıştım zamanında bu telefona şimdi ne oldu takoz?

senin gibilere nankör derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt