Habercilik adina yapilan bu saldiriyi kiniyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
Habercilik adina yapilan bu saldiriyi kiniyoruz
Dilara Gönder adlı spor sunucusu NTV gibi saygın bir kanala yakışmayacak çirkeflikle Fenerbahçemiz'e saldırmısştır.
Buyrun izleyin, tepkimizi gösterelim.
NTV büyük kanal ama Dilara Gönder i görmek istemiyoruz

---------- Post added at 19:05:38 ---------- Previous post was at 18:57:24 ----------

turker10

turker10

Üye
videoyu izledim de o kadar abartılacak bi durum yok tabi taraftar neden öyle davrandı sorun neydi kim haklıydı onuda bilmek lazım ben izledim aama ayrıntılı değil sebebini bilmiyom... eleştiriler ağır olabilir ama anlamadığım şu en büyük olmuşsun şampiyonlar ligi finali alınmış bu olaylar neden ????????

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
videoyu izledim de o kadar abartılacak bi durum yok tabi taraftar neden öyle davrandı sorun neydi kim haklıydı onuda bilmek lazım ben izledim aama ayrıntılı değil sebebini bilmiyom... eleştiriler ağır olabilir ama anlamadığım şu en büyük olmuşsun şampiyonlar ligi finali alınmış bu olaylar neden ????????

Cevap :

Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı

Son olarak, dün gece yarısından sonra, Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımızı karşılamak için havalimanına gelen taraftarlarımızla polis arasında yaşanan olaylara değinen ve bu olaylar karşısında NTVspor spikeri Dilara Gönder’in televizyondan sarf ettiği yorumu eleştiren Hakan Dinçay, Fenerbahçe taraftarının olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için oraya geldiğini söyledi. Dinçay, "Dilara Hanım’ın yorumunu ben arkadaşlardan duyum, kendisini kınıyorum. Bu yorum, beni ve camiamızı inanılmaz derecede üzdü. O otobüsün içinde ben de vardım. Taraftarlarımız için’Olay çıkarmaya gelen taraftarlar’demesini kınadım, bir anlam veremedim. Taraftarımız, hiçbir yerde hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, içi Fenerbahçe sevgisiyle dolu, takımıyla bütünleşmiş bir taraftar grubudur. Sabahın 04.00’ünde bu arkadaşlar, Sarı Meleklerin şampiyonluğunu kutlamak, onların yanında olduğunu belirtmek için havaalanına geliyor. Bizim otobüs yavaş yavaş ilerlerken onlarda yavaş yavaş bizi izliyordu. Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi. Bu konuda kulüp yetkililerimiz emniyet güçleri ile görüşme halinde. Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı. 13 yaşındaki bir kızın coplanması da hiç hoş değildi. Taraftarımız hiçbir zaman olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için yanımızda olmuştur. Arkadaşımız hoş olmayan, yanlış bir yorum yapmıştır" dedi.

Fenerbahçe Resmi Sitesi ...

turker10

turker10

Üye

Cevap :

Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı

Son olarak, dün gece yarısından sonra, Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımızı karşılamak için havalimanına gelen taraftarlarımızla polis arasında yaşanan olaylara değinen ve bu olaylar karşısında NTVspor spikeri Dilara Gönder’in televizyondan sarf ettiği yorumu eleştiren Hakan Dinçay, Fenerbahçe taraftarının olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için oraya geldiğini söyledi. Dinçay, "Dilara Hanım’ın yorumunu ben arkadaşlardan duyum, kendisini kınıyorum. Bu yorum, beni ve camiamızı inanılmaz derecede üzdü. O otobüsün içinde ben de vardım. Taraftarlarımız için’Olay çıkarmaya gelen taraftarlar’demesini kınadım, bir anlam veremedim. Taraftarımız, hiçbir yerde hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, içi Fenerbahçe sevgisiyle dolu, takımıyla bütünleşmiş bir taraftar grubudur. Sabahın 04.00’ünde bu arkadaşlar, Sarı Meleklerin şampiyonluğunu kutlamak, onların yanında olduğunu belirtmek için havaalanına geliyor. Bizim otobüs yavaş yavaş ilerlerken onlarda yavaş yavaş bizi izliyordu. Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi. Bu konuda kulüp yetkililerimiz emniyet güçleri ile görüşme halinde. Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı. 13 yaşındaki bir kızın coplanması da hiç hoş değildi. Taraftarımız hiçbir zaman olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için yanımızda olmuştur. Arkadaşımız hoş olmayan, yanlış bir yorum yapmıştır" dedi.

Fenerbahçe Resmi Sitesi ...

cevap demişsin ama benim söylediğimle alakalı bişey değil ki bu çok alakasız cevap olmuş... taraftar voleybol takımını dövmeye gitti demedim ki ben desteklemeye sevinci paylaşmaya gitti onda şüphe yokta böyle bi durumda neden böyle olaylar yaşandı o üzücü... poliste fenerli taraftara boşuna durduk yere öyle davranmamıştır heralde....
bunu bi gsli olarak yazmıyorum anlam veremediğim için yazıyorum kimseyide suçlamıyorum....:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dostum sorduğun cevabı burada zaten var . Okumuyor musun mesajı ..? :hmmm

Adam diyor ki ,

Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi.

Anlaşılmıştır umarım ...
:oke:

turker10

turker10

Üye
Dostum sorduğun cevabı burada zaten var . Okumuyor musun mesajı ..? :hmmm

Adam diyor ki ,

Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi.

Anlaşılmıştır umarım ...
:oke:
anladım emniyet mensubu hasta gs li fenerden nefret eden biri bu şampiyonluğu hazmedememiş senmisin atkı veren diyip allah ne verdiyse dalmış... bunda anlaşılmayacak ne var de mi????? :ehe
:ehe

haltie

haltie

Üye
Yok artık daha neler...

Herkes Fenerbahçe takımını kutladı sevindi gurur duydu ama taraftarda kınandı.

Ne yapsın medya o olaylardan sonra büyük fenerbahçe taraftarı mı desin taraftara tebrikler mi desin?

Bu taraftar değil mi kendi stadını yakan,bu taraftar değil mi antrenman sahasını basıp futbolcu döven bunlarda olabilir birde kadına linç kampanyası başlatılmasın kadın şiddet eylemi içinde olan insanların sevgisiz olacağından bahsetmiş var mı aksini iddia eden?Bir saldırganda ne kadar sevgi olabilir.

Birde bir kaç kendini bilmezi komple fenerbahçe camiasına mal edemeyiz o yüzden sıkıntıda yok kınanıp geçilebilir ama bütünüyle kompleksi bir camia olduğu için şu sıralar gözün gördüğü siyaha bile beyaz diyecek durumdalar...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konunun ayrıntılarını bilmeden boş konuşmayalım ..!
Polis'in tavrını , yapılan zorbalığı eleştireceğinize , gelmişsiniz Fenerbahçe taraftarı hakkında eleştire bulunuyorsunuz ...
Yazık ...

NTV Sunucusu , FENERBAHÇE TARAFTARINDAN VE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ ... :oke:
Bakın şimdi neler diliyor ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FrMR5ZcT8Hw

haltie

haltie

Üye

Birde bir kaç kendini bilmezi komple fenerbahçe camiasına mal edemeyiz o yüzden sıkıntıda yok kınanıp geçilebilir ama bütünüyle kompleksi bir camia olduğu için şu sıralar gözün gördüğü siyaha bile beyaz diyecek durumdalar...

Kimsenin fenerbahçe camiasına bişey dediği yok ben mesajımdada yazdım bir kaç kendini bilmezi fenerbahçe camiasına mal edemeyiz diye şiddete ,haksızlığa, hırsızlığa, emek hırsızlığına ,yalana dolana tepki göstermeyeceğizde neye tepki göstereceğiz.Kadında demiş şiddete diye tepkim.Bence kadına ve haberciliğe yazık.Fenerbahçe camiası ermeni lobisi diaspora gibi çalışıyor.

Ama sizde öyle bir zihniyet var ki içinde fenerbahçe varsa o kısım kesin temizdir kesin haklıdır.

Mantıklı bir insan olarak takım,parti,arkadaş,akraba,belli bir zümre gözetmeden olumsuz ve normal olmayan bir durum varsa o konuda yorumumu yaparım.

Bu arada kadına resmen özür dile baskı yapılmış cümlesinin sonunda da umarım Bundan sonra haberleri benden dinlemeye devam edersiniz gibi bir şey demiş.

Ben orda bir kaç kendini bilmezin çıkardığı olaydan bahsediyor ve hala onu fenerbahçe camiasına mal etmiyorum:)Emin olun polis durduk yere bir şey yapmaz.Oraya giden insanların arasında hapçısıda olabilir esrarkeşide sarhoşuda serseriside olayları insanları bilmeden sadece rengine bakarak savunma yapmayın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaş , Fenerbahçe taraftarı oraya neden geldi ?
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş takımını karşılamaya ve bu coşkuyu doyasıya yaşamaya değil mi ? Bunlar en doğal hakları ...

Bu takım taraftarı neden olay çıkarsın ? Buna aklı selim , zeki . mantıklı bir insan inanmaz ... Fenerbahçe taraftarı , takımına en çok destek veren , yanında olan takım taraftarıdır ... Bunu kimse inkar edemez ... Böyle saçmalıklara girmez bile ...

Fenerbahçe yöneticisi gerekli açıklamaları da zaten yapmış ... Adam ben otobüsün içerisindeydim , herşeyi gördüm diyor ...

Millet Fenerbahçe'ye nasıl saldıracağını şaşırmış durum da ... Yazık gerçekten ...

haltie

haltie

Üye
Stadı yakanları antrenman sahasını basıp futbolcu dövenleri savunuyorsan evet biz böyle bir camiayız diyorsan belli bir grubun yaptığı olayları bütün kulübe mal ediyorsan senden özür dileyeceğim Ali.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit senin verdiğin örneklerin , şu konuyla alakası nedir ?

haltie

haltie

Üye
Bu gurup içinde de kendini bilmezler olabilir yada galatasaray maçında sahaya bozuk para çakmak atanlar.Bütün fenerbahçeliler bunu mu yapar diyeceğiz?Taraftarın içinde böyle insanlar olabilir bu bütün camiayı yansıtmaz.Bunu anlamak bu kadar zor değil Ali.:)

Olayda sadece fenerbahçe adı geçiyor diye hemen savunmaya geçmeye gerek yok.

Ben şuan fenerbahçe taraftarının genel olarak böyle şeyler yapmayacağından hepsine mal edilemeyeceğinden bahsediyorum.

Atletico madrid maçında bir taraftar indi cenke saldırdı şimdi bütün taraftara mı mal etmek lazım bunu.Taraftar ne yaptı sonra genel olarak cenk adına tempo tuttu.Bu kadar basit:)

Umarım bu kez anladın.olaya tek boyuttan bakarak bize hep böyle yapıyorlar işte fenerden ne istiyorlar bizi yıkamazlar vs diye kurtlar vadisi edebiyatı yaparak sadece fenerbahçe taraftarını galeyana getirirler ve bu tarz olumsuzluklar her zaman olur...şampiyon olsanız dahi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit sen videoyu izlemeden mi konuşuyorsun ?
Biz videoya göre yorum yapıyoruz . Bilmem farkında mısın ?

Kadın , olayları bilmeden Fenerbahçe camiasını ve taraftarını karalıyor ... Buna sessiz mi kalacağız ?
Sonra çıkartırlar programa adamı , böyle özür diletirler ... Herkes haddini bilecek ...

En ufak olay da , konu bahsi Fenerbahçe olunca millet vur abalıya , saldır Fenerbahçeye vs ... Bizim tepkimiz buna ... 3 Temmuzdan beri hep aynı durumlar ... Bıktık artık ...
Takım şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş , şu çıkan haberlere bak , söylenen laflara bak ... Yazık.

haltie

haltie

Üye
He tamam Ali doğru diyon dur alttanda şu parçayı açalım felsefeye uygun olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyvallah Halit . Güzel parça ...

turker10

turker10

Üye
video da da dinlediysen sonunda inş. bu haberleri sunmaya devam ederim diyo belli iş korkusuyla söylenmiş bi özür ?????

bide inşallah biz haklıyızdırda taraftar dayanamamış yapmış bi taşkınlık olur öyle deriz geçeriz... eğer ki sen haklıysan ortada emniyet terörü var demektir bu çok korkunç olur canı sıkılan polis birilerini dövsün... bende pek sevmem polisleri ama bu dediğin kadar da değildir heralde...!!!!!!! :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt