N8 ile ilgili iki soru ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can_s

can_s

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile ilgili iki soru ...
herkese merhaba, Nokia N8 (Belle) var, şu eksiklere çözüm bulamadım, bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
1- Saat Alarmının seçtiğim günlerde tekrar etmesini istiyorum. örneğin, her salı ve perşembe saat 10 gibi. kendi yazılımı bunu yapamıyor diye biliyorum bunun için 3rd parti yazılım gerekir derseniz onun da telefon kapalıyken açabilme özelliği olanı gerekli, böyle bir yazılım var mıdır ? yada önerebileceğiniz çözüm nedir ?

2- Arama yaparken görüşme süresi görmek istiyorum ama bu özelliği de bir türlü bulamadım.

ilgilenip cevap veren herkese peşinen teşekkürler ...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar+arama yapma+ara+arama suresını göster:evet .arama sonrası özet:açık yapmalısın.

---------- Post added at 17:08:26 ---------- Previous post was at 17:03:10 ----------

alarm haftada bir olarak seçebiliyorsun.

can_s

can_s

Üye
    Konu Sahibi
arama menusune baktım ama görememişim, bakmakla görmek arasındaki farkı bir kez daha anladım :), teşekkürler,
diğer sorum da hafta 2 yada daha fazla tekrarlanacak alarmlarda çözüm bulamadım, sbp time denedim o da telefon kapalıyken işe yaramıyor maalesef :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
alarm ayarlarken tekrarlanmıyor yazısının üstüne tıklayıp ordan tekrarlanıcak günleri iş günleri olarak seç ve iş günlerinde tekrarlanmasını istedigin günnleri işaretle olay tamamdır

man20

man20

Üye
arama menusune baktım ama görememişim, bakmakla görmek arasındaki farkı bir kez daha anladım :), teşekkürler,
diğer sorum da hafta 2 yada daha fazla tekrarlanacak alarmlarda çözüm bulamadım, sbp time denedim o da telefon kapalıyken işe yaramıyor maalesef :(
öyle istediğin özellik yok. seçenekler belli ''hergün,haftada bir,iş günleri'' bunlar dışında istediğin günlere alarm kuramazsın. diğer telefonlarda da böle bişi olduğunu sanmıyorum

---------- Post added at 18:37:07 ---------- Previous post was at 18:35:24 ----------

alarm ayarlarken tekrarlanmıyor yazısının üstüne tıklayıp ordan tekrarlanıcak günleri iş günleri olarak seç ve iş günlerinde tekrarlanmasını istedigin günnleri işaretle olay tamamdır
iş günleri dedikten sora iş günlerinden hangi günlerde çalmasını istiosun die bi şey yok ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öyle istediğin özellik yok. seçenekler belli ''hergün,haftada bir,iş günleri'' bunlar dışında istediğin günlere alarm kuramazsın. diğer telefonlarda da böle bişi olduğunu sanmıyorum

---------- Post added at 18:37:07 ---------- Previous post was at 18:35:24 ----------

iş günleri dedikten sora iş günlerinden hangi günlerde çalmasını istiosun die bi şey yok ki
işgünlerini istegin şekilde işaretleyip seçebiliyorsun bir buçuk yıldır kullanıyorum alarmı

---------- Post added at 18:50:30 ---------- Previous post was at 18:49:26 ----------

saat ayarlarında iş günleri var üzerine tıklayıp istedigin günü ayarlayabilirsin

chd57

Üye
bende de n8 var güncelleme yaptıktan sonra bataryası 3 saatte bitmeye başladın sorununu anlayamadım. ondan önce 2-3 gün gidiyordu bir bilgisi olan varmı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3g yı mobil verı wifı açik bırakma bul widgetındekı ayarları kapalı yap arka planda uygulama fazla olabılır 3 saat ınternet olarakmı normal bekleyiştemı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt