Keman çalmaya karar verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bateri'de çalmayı düşünüyorum ama onun için stüdyo'ya gitmem gerekecek sürekli. Eve getiremem :D

----------Eklendi @ 14:28:19 ---------- Yazıldı @ 14:28:03 ----------

her telden akacam aga :D
bende bateri istiyorum da bakalım erken daha :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
keman calmak zor görünür cünkü perdesi olmaması başlı başına bi dert hem perdesi yok hemde pozizyonları zor kulagının cok ıyı olması gerekır..Ayrıca yayı itip cekerken düzgün ses cıkarmak ilk başta kolay olmayan bişey ama gerçekten calacağına inanıyosan bunların hepsini aşıyosun yani :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
keman calmak zor görünür cünkü perdesi olmaması başlı başına bi dert hem perdesi yok hemde pozizyonları zor kulagının cok ıyı olması gerekır..Ayrıca yayı itip cekerken düzgün ses cıkarmak ilk başta kolay olmayan bişey ama gerçekten calacağına inanıyosan bunların hepsini aşıyosun yani :)
Sağolasın yorum içinnnnn :Dperde yoksa daha kolay gibime gelir ya aslında :hmmm gitarda perde ezberliyorduk çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
CorbyW

CorbyW

Üye
Klasik keman mı yoksa elektrokeman mı çalmayı istiyorsun? :)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klasik :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Tüh, halbuki bunun ilgini çekeceğini düşünmüştüm; :D

:)

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim arkadaşda kemana başlayacak ama kız tavlamak için gel sende dedi bana .anam ben daha melodika çalamıyorum :d:
O değilde bizim fen hocası herşeyi biliyor adam king :ehe flüt çalıyor,saz çalıyor,keman çalıyor,gitar çalıyor on parmağında on marifet :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüh, halbuki bunun ilgini çekeceğini düşünmüştüm; :D

:)

Elektro gitarla az çalmadık arkadaşlarla :D Ama kemanın ben o sade sesini seviyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
keman muhteşem bir enstrüman ama çalması gerçekten zor.Önceden biraz çalıyordum ama sonra devam etmedim.Keman bence küçük yaşta öğrenilmesi gereken enstrüman bu yaşlarda da öğrenilir ama bir virtüoz gibi çalamazsın:)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
keman muhteşem bir enstrüman ama çalması gerçekten zor.Önceden biraz çalıyordum ama sonra devam etmedim.Keman bence küçük yaşta öğrenilmesi gereken enstrüman bu yaşlarda da öğrenilir ama bir virtüoz gibi çalamazsın:)
Çalarım :zzz:

lolaman

lolaman

Üye
Profil resminide Beethoven yaparsın 9. senfoniyi çalarsın bize :D

futbol123

futbol123

Üye
kemanı elektro gitar sanıp parçalamada :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Gitar çalman keman için hiçbir ifade etmez. Sadece hızlı kavramada yardımcı olur geri kalan herşey zor. Belli notaları çalarken belli eğimi yakalaman lazım ki 1 yılını alabilir sadece kemanı tutmasını öğrenmek. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne tutuşmuş yahu :ehe Yazın yurt dışında olacağım, döndüğümde başlarım artık :ehe Ya da orada bir kursa falan giderim

Necmati

Necmati

Üye
bende davul çalıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt