Sizce açar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sizce açar mı?
Merhaba arkadaşlar benim kuzen bana hiç sormadan bir bilgisayar almış özellikleri iyi göründü ama size bir sorusu varmış kuzenimin....Öncelikle laptop'un modeli Casper CN.DXC2450B cihaz bu.Bana sordu GTA 4'ü kaldırırmı dedi ben kaldırır dedim inanmadı orjinal cd alcakmış çakmaya para vermek istemiyor..Boşuna almasın bu çocuk cd yi bana inanmadı siz söyleyin kaldırır mı diye.. cihazın modelini tekrar yazıyorum Casper CN.DXC2450B

----------Eklendi @ 17:16:12 ---------- Yazıldı @ 17:07:00 ----------

Evet beyler pamuk eller klavyeye...

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Kasılma olabilirde bence kaldırır özelliklerlede oynarsa kesin kaldırırda

cyber

cyber

Üye
evet açması lazım

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
İşte yüzde yüz dedirtmiyo işlemci ve ram çok iyide ekran kartında tereddüt ediyorum ama orjinal almasınönce korsan alsın denesin çalışıyorsa sonra orjinal alsın :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ahım şahım grafiklerde oynamayacak orta da oynasın yeter diyor.Düşükte de oynayabilirmiş..

----------Eklendi @ 17:25:27 ---------- Yazıldı @ 17:19:41 ----------

İşte yüzde yüz dedirtmiyo işlemci ve ram çok iyide ekran kartında tereddüt ediyorum ama orjinal almasınönce korsan alsın denesin çalışıyorsa sonra orjinal alsın :D
Korsan alsın demişsiniz de ben geçen korsan aldım bilgisayara tarattım CD yi içi virüs dolu bilgisayarı yeni aldı bir sakatlık olmasın sonra :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Laptoplar da bu tür oyunlar hiçbir zaman masaüstündeki kadar performans vermez. özel oyun laptoplarından almadığınız sürece.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Laptoplar da bu tür oyunlar hiçbir zaman masaüstündeki kadar performans vermez. özel oyun laptoplarından almadığınız sürece.
Kardeşim onu biz de biliyoruz ama sevmiyor masaüstü çok geziyor bizim eve geliyor ada pazarında kuzenlerine gidiyor yani laptop olması şart...Hem konuyla ne alakası var cevabınızın anlamadım...

----------Eklendi @ 17:38:12 ---------- Yazıldı @ 17:32:40 ----------

Evet bazıları açar dedi bağzıları açmaz dedi daha benim usta gelmedi onunda görüşünü almak istiyorum :D

----------Eklendi @ 18:20:03 ---------- Yazıldı @ 17:38:12 ----------

Beyler başka bir laptop buldum onun kine eş değer gibi media markt tan almıştı 15 gün olmadı geri verebilir yani bu mu iyi yoksa bumu
Casper
CN.DXC2450B ya da Acer AS5750G-2434G50MNKK

----------Eklendi @ 19:20:00 ---------- Yazıldı @ 18:20:03 ----------

Beyler başka bir laptop buldum onun kine eş değer gibi media markt tan almıştı 15 gün olmadı geri verebilir yani bu mu iyi yoksa bumu
CasperCN.DXC2450B ya da Acer AS5750G-2434G50MNKK

----------Eklendi @ 19:29:57 ---------- Yazıldı @ 19:20:00 ----------

Son soruma cevap vermediniz
Casper

----------Eklendi @ 19:39:18 ---------- Yazıldı @ 19:29:57 ----------

Berke ile hasan abi ihtiyacım olduğunda hep çevrimdışı olurlar zaten bi Allah'ın kulu da cevap vermiyor...

----------Eklendi @ 20:18:19 ---------- Yazıldı @ 19:39:18 ----------

Casper
CN.DXC2450B ya da Acer AS5750G-2434G50MNKK israrla soruyorum hangisi iyi diye fark yok aralarında ama birinin ekran kartı GT520M diğeri GT610M bana acer daha iyi geldi ram sorun olmaz 50 tl koyup üstüne alır.Hangisinin ekran kartı daha iyi....

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
alpharry

alpharry

Üye
Kardeşim onu biz de biliyoruz ama sevmiyor masaüstü çok geziyor bizim eve geliyor ada pazarında kuzenlerine gidiyor yani laptop olması şart...Hem konuyla ne alakası var cevabınızın anlamadım...

----------Eklendi @ 17:38:12 ---------- Yazıldı @ 17:32:40 ----------

Evet bazıları açar dedi bağzıları açmaz dedi daha benim usta gelmedi onunda görüşünü almak istiyorum :D

----------Eklendi @ 18:20:03 ---------- Yazıldı @ 17:38:12 ----------

Casper

----------Eklendi @ 19:20:00 ---------- Yazıldı @ 18:20:03 ----------

CasperCN.DXC2450B ya da Acer AS5750G-2434G50MNKK

----------Eklendi @ 19:29:57 ---------- Yazıldı @ 19:20:00 ----------

Son soruma cevap vermediniz
Casper

----------Eklendi @ 19:39:18 ---------- Yazıldı @ 19:29:57 ----------

Berke ile hasan abi ihtiyacım olduğunda hep çevrimdışı olurlar zaten bi Allah'ın kulu da cevap vermiyor...

----------Eklendi @ 20:18:19 ---------- Yazıldı @ 19:39:18 ----------

Casper
CN.DXC2450B ya da Acer AS5750G-2434G50MNKK israrla soruyorum hangisi iyi diye fark yok aralarında ama birinin ekran kartı GT520M diğeri GT610M bana acer daha iyi geldi ram sorun olmaz 50 tl koyup üstüne alır.Hangisinin ekran kartı daha iyi....
610m olan daha iyi.

alpharry

alpharry

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4513169]
hayır aynılar.Gt520m nin iki modeli var 64/128bit 128bit olanı daha iyidir gt610m den.Gerçi 2 kartta berbat oyun için alınmaz.
[/QUOTE]
evet zaten aynı olsun diye nvidia 520m vardı bide canı istedi 610m i çıkarttı :D aynı olduğunu iddia ediyorsun madem test sonuçları ile kanıtla :D

futbol123

futbol123

Üye
evet zaten aynı olsun diye nvidia 520m vardı bide canı istedi 610m i çıkarttı :D aynı olduğunu iddia ediyorsun madem test sonuçları ile kanıtla :D

sıralama bu verdiği performanslar aynı hatta gt520m biraz daha iyi 128bit olanı

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
bütün bildiklerim yanlışmış meğer ben amd yi daha iyi sanıyordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt