N8 alacağım yada onun gibi bir şey.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
N8 alacağım yada onun gibi bir şey.
arkadaşlar yakında telefon değiştireceğim n8 almayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla 1100 TL civarlarında şu an.Bu telefondan memnun olmayan var mı ya da bir hatasını gören.veya başka bir telefon önerebilir misiniz.yalnız ekran 3.5' başağısı olmayacakbir de kamera tabii.birde n8 3 senedir falan var bildiğim kadarıyla, nokia'nın desteği bırakması muhtemel mi bu konu hakkında da bilgi verebilir misiniz?

ggokhan008

Üye
dostum 1 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.... Kamera desen hdmı ile tv ye bağlayınca birçok kameradan daha kaliteli çekim yaptığını görebilirsin. Dostum şimdi bu konuyu birçok androidci arkadas baltalıycak bende bu teli alırken buraya konu açmıstım süreklı yazılimını kötülediler. Ama aldıktan sonra gördümki bu yorumlar ile hçbir alakası yok n8 e belle yide yükleyince harika oluyr.. Yanlıs bir karar verme aldıktan sonrada soruların olursa yardımcı oluruz...:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8 çıkalı birbuçuk yıl oldu ve ilk çıktıgında aldım hiçte sorun yasamadım kullanışı saglamlıgı ve özellikleri gayet iyi ama sen bin lira verip iki ay sonra çıkıcak ikibin liralık cihazlarla yarıştırırsan tabi ki memnun kalmazsın

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Açık konuşmak gerekirse nokia n8 son güncellemelerden sonra telefon çok ciddi bir şekilde performans kazanmış 2010 yılı eylül ayında çıktı yani 3 yıl olmadı daha :) eskisi gibi ağır çalışan takılmalar yaşan vs. vs.. symbian baya iyileştirilmiş 12 mp sağlam kamerası var multi media özellikleride gayet iyi tek eksiği bana göre ekran çözünürlüğü biraz daha canlı ve net bir ekran kullanılabilirdi

androidli telefonda düşünürsen sony xperia neo mt15i sony xperia arc s bu modelleride önerebilirim
8.1 mp hd kamera yanında 480X854 sony bravıa teknolojili ekranları var 1 ghz işlemci 512 ramları var cidden çok akıcı bir şekilde çalışıyorlar bu modellerinde eksik yanı kullanıcıya ayrılan dahili hafıza 320 mb yoksa 32 gb hafıza kartı destkliyolar

samsung galaxy s2 sanal pazar gibi sitelerde pasaport kayıtlı original 1100-1200 tl arasında bulabilirsn
çift çekirdekli güçlü bir işlemcisi var diğer özellikleride çok çok iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca iyi arastırırsan bin tl nin altında alabilirsin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence aynı fiyata iphone4s düzeyinde androidli bir cihazda alabilirsin. seçim senin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence aynı fiyata iphone4s düzeyinde androidli bir cihazda alabilirsin. seçim senin.

bir örnek verseydin keşke 1000tl ye iphone4s düzeyinde bir android cihalardan bizde ögrenirdik

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
htc hiç kullanmadım ama htc modellerine de bir göz atabilirsn illaki o fiyat aralığındada modelleri vardır

ggokhan008

Üye
işletim sistemide çok iyi ve stabil.. Gerekli olan bütün uygulamalar sitede mevcut.. Ovi store dende bir çok uygulama bulabilirsin..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
örneğn:
htc evo 3d, lg optimus 3d, galaxy s, lg optimus, xperia neo vs vs.. bunların hepsi üst düzey cihazlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
örneğn:
htc evo 3d, lg optimus 3d, galaxy s, lg optimus, xperia neo vs vs.. bunların hepsi üst düzey cihazlar.

galaxy s ve xperia neo v üst düzey cihazlar degil htc ve lg de bin tlye bulamazsın htc 1180 tl lg optimus 3d 1300tl ayrıca ikiside 4s ayarında degil en basiti 4s te lte yongası var ve güncellemeyle kullanılabilir oluyor ios5.1le abd deki kullanıcılar lte kullanabiliyorlar ve bir sürü üstünlügü var saydıgın cihazlara

klongs

klongs

Üye

galaxy s ve xperia neo v üst düzey cihazlar degil htc ve lg de bin tlye bulamazsın htc 1180 tl lg optimus 3d 1300tl ayrıca ikiside 4s ayarında degil en basiti 4s te lte yongası var ve güncellemeyle kullanılabilir oluyor ios5.1le abd deki kullanıcılar lte kullanabiliyorlar ve bir sürü üstünlügü var saydıgın cihazlara

lte yok sadece 4g yaziyor

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
n8 de 4g desteği var mı birde internetten alışveriş yapıyorum da elektronik eşya falan almadım daha önce.genelde gsstore.org falan.mesela hepsiburada.com'dan alsam bir eksiği olur mu evkurda aldığımla aynı olur mu yani garantisi falan kutunun içine mi koyuyorlar kağıtları?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonlarda kutuyu acamazlar çünkü kutu içerigiyle ilgili sorun olursa sorumluluk acan kişiye aittir zaten garantisi faturası ayrıca garati doldurmuyor hiçbir artık n8 de 4g yok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

galiba o cihazların hiçbirini kullanmamışsın. galaxy s ile iphone 4'ü yanyana koydum. aynı. onun açıpta onun açmadığı oyun yok.
en basiti lg optimus 3dde 3 boyutlu çekim var bu yeter. tabiki iphone4s örneği biraz ballandırılmış oldu ama kesinlikle o 2000 tl iken onu 1000 tl'ye almak(paran çok değilse) saçma olur.

---------- Eklendi @ 14:18:01 ---------- Yazıldı @ 14:17:25 ----------

galiba o cihazların hiçbirini kullanmamışsın. galaxy s ile iphone 4'ü yanyana koydum. aynı. onun açıpta onun açmadığı oyun yok.
en basiti lg optimus 3dde 3 boyutlu çekim var bu yeter. tabiki iphone4s örneği biraz ballandırılmış oldu ama kesinlikle o 2000 tl iken onu 1000 tl'ye almak(paran çok değilse) saçma olur.
____
yani iphone 4s'e 2000 tl vermek saçma olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

---------- Eklendi @ 14:18:01 ---------- Yazıldı @ 14:17:25 ----------

____
yani iphone 4s'e 2000 tl vermek saçma olur.

böyle dersen seninle hemfikirim bencede 2000tl edicek bir telefon degil ayrıca htc evo3d yide iphone4 ios5.1 ide kullandım

Karambolcü

Karambolcü

Üye
samsung S8600 ??? WAWE 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt