Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n8 kilit tuşun da bi problem var lütfen yardımmm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşkınn70
Üye
Konu Sahibi
nokia n8 kilit tuşun da bi problem var lütfen yardımmm
arkadaşlar nokia n8 im var kilit tuşu yerinden çıkıcak gibi sallanıyo ne yapmam gerekio bi bilgi verirmisinizzz daha yeni aldım hiç yere düşürmedim durduk yerde oldu
Aynen! ama arkadaş buraya yazdığına göre yazılımdan olduğunu düşünüyor sanırım...
aşkınn70
Üye
Konu Sahibi
5 ay oldu telefonu alalı öle yerinden çıkıcak gibi değil tuş kilidi yeri ama elimle oynadığımda sallanıyo neden böle oldu acaba içinde bişimi kırılmış olabilrmi
SilentOne
Üye
yok ya olmamıştır bişi
aşkınn70
Üye
Konu Sahibi
inşallah olmamış götürüp göstericem nokia club'a benim anlamadığım şey nie olduğu yerde sallanıp duruo
[ENGİN]
Üye
arkadasım öncelikle 2 tane aynı konu açmıssın onu bır düzenle tuş kilidine gelınce kaydırmalı tuş kilitleri genelde öyledir sıkı olması süreklı kullanımda sorun çıkarabilir.
arkadasım öncelikle 2 tane aynı konu açmıssın onu bır düzenle tuş kilidine gelınce kaydırmalı tuş kilitleri genelde öyledir sıkı olması süreklı kullanımda sorun çıkarabilir.