c6 001 de alt yazılı film izlenmiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e.tufan__

Üye
    Konu Sahibi
c6 001 de alt yazılı film izlenmiyor..
c6 01 telefon kullanıyorum. srt uzantılı alt yazılı filmleri izleyemiyorum bunları sis uzantısına cevirebilir miyim veya başka şekilde alt yazılı şekilde film izleyebilir miyim . yardımlarınız için şimdiden sağolun.

academi48

Üye
bende c6 kullanıyorum srt dosyalarını çok rahat açıyorum. Filmin telefona atarken srt dosyasınıda yanına at ama srt dosyasının adı filmin adıyla aynı olsun. Başka birşey yapmana gerek yok filmi açınca altyazıyı okur zaten.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
bende c6 kullanıyorum srt dosyalarını çok rahat açıyorum. Filmin telefona atarken srt dosyasınıda yanına at ama srt dosyasının adı filmin adıyla aynı olsun. Başka birşey yapmana gerek yok filmi açınca altyazıyı okur zaten.

Vay,sağol işte bunu bilmiyordum.Altyazıyı gömüp öyle atıyordum,videolarımı.:oke:

mert41994

mert41994

Üye
c6'nin srt destegi var mi

e.tufan__

Üye
    Konu Sahibi
bende bilmiyordum olduğunu ama dosyalar aynı isimde olunca çalıştırdı academi48 çok sağol dostum

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Yalnız türkçe karakter sıkıntısı var gibi mesela i,ü felan görmüyor sanırım.Bende mi böyle bu ?

koray777

koray777

Üye
altyazı dosyasını notpetle aç. Farklı kaydet deyip seçeneklerde tüm dosyalar ve unicod seçeneğini işaretle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt