ben cikayim.iyi geceler size:) iyi geceler tuğba hanım kolay gelsin
AHMED... Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben cikayim.iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tuğba hanım kolay gelsin
Tuba.Erva' Alıntı: ben cikayim.iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tuğba hanım kolay gelsin
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben cikayim.iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... İyi nöbetler kolay gelsin...
Tuba.Erva' Alıntı: ben cikayim.iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... İyi nöbetler kolay gelsin...
Tuba.Erva Üye AHMED...' Alıntı: iyi geceler tuğba hanım kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... tesekkurler sizede
DiaBLoS Admin Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, __xXx__, Tuba.Erva+, DART67, OttomaN TigeR*+, hasane51+, m542tf, nextman*+
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, __xXx__, Tuba.Erva+, DART67, OttomaN TigeR*+, hasane51+, m542tf, nextman*+
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben şuan iyiyim en az 3 saat daha giderim bu kafayla
DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben şuan iyiyim en az 3 saat daha giderim bu kafayla
__xXx__ Üye Tuba.Erva' Alıntı: tesekkurler sizede Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla kolay gele
AHMED... Üye DART67' Alıntı: Ne mezunusunuz acaba .? Genişletmek için tıkla ... lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım
DART67' Alıntı: Ne mezunusunuz acaba .? Genişletmek için tıkla ... lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım
__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Nerede Genişletmek için tıkla ... ızmir de 9 eylül üniversitesinde ----------Eklendi @ 01:02:33 ---------- Yazıldı @ 01:02:04 ---------- AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun abi
DART67' Alıntı: Nerede Genişletmek için tıkla ... ızmir de 9 eylül üniversitesinde ----------Eklendi @ 01:02:33 ---------- Yazıldı @ 01:02:04 ---------- AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun abi
DART67 Üye AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Allah sınavdan başarılı bir sonuç almayı nasip eder İnşallah...
AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Allah sınavdan başarılı bir sonuç almayı nasip eder İnşallah...
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin kardeşim...
AHMED...' Alıntı: lise mezunuyum ama çalışıyorum öylesine bi giriyim dedim ama ders iyi çalışıyorum hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin kardeşim...