c7 - 701 istanbul bilişim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
c7 - 701 istanbul bilişim
İSTANBUL BİLİŞİM'DEKİ FİYATLAR SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ????
BENCE ÇOK İLGİNÇ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gerçekten ilginç ama fiyatlar yanlış yazılmışta olabilir satın almaya geçtigindede aynımı fiyatlar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bağzı kartların kampanyalırı var onda da netice aynı c7 daha pahalı....

gokhan3505

gokhan3505

Üye
yaşasın c7 :yuru bence c7 745 olabilir rakama yanlış basmışlardır :)

benighted

benighted

Üye
bi cok yerde c7 daha pahali satiliyor nedendir bilmiyorum ama oyle

SilentOne

SilentOne

Üye
eski telefonların fiyatını yükseltip yenilerini fiyatını düşürüyorlarki yeni modelleri alsınlar diye satış politikası

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tutulan telefonları pahalıya satıyorlar . Satış politikası . :)

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505
MrExpert

MrExpert

Üye
Birde stokta olmayan cihazların fiyatını arttırıp çok olanı ucuzlatıyorlar.. Bunun nedeni stokta olmayan ve az olan üründen sipariş gelmesin diye...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi geçin bunları yaa c7 nin bi adı havası var yaa :) (kişisel düşüncem) işin şakası bir yana nokia nasıl bir satış politikası izliyor gerçekten çok acayip. Bazı özellikleri 2 katı olmasına rağmen fiyat daha ucuz. Sitede böyle de olabilir başka sitelerde de aynı mı ki?

Astrosman

Astrosman

Üye
Hata olabilir...

gokhan3505

gokhan3505

Üye
işlemci dışında aman aman bi fark göremedim ben bir kaç sitede karşılaştırma yaptım da c7 ile 701 arasında var mı öle aman aman bi fark kasa desen aynı sistem aynı ama işte belle fp1 geldiğinde fiyatları görmek lazım 701 e gelecek c7 e gelmeyecek denio çünkü

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
işlemci dışında aman aman bi fark göremedim ben bir kaç sitede karşılaştırma yaptım da c7 ile 701 arasında var mı öle aman aman bi fark kasa desen aynı sistem aynı ama işte belle fp1 geldiğinde fiyatları görmek lazım 701 e gelecek c7 e gelmeyecek denio çünkü
Gelir bize ama kırpılır .

gokhan3505

gokhan3505

Üye

kalmaz mıya kalır tel daha stabile olucak sonra bizde olmayan özellikler olucak
[/QUOT

tabi sende dogru sölüosun da ben şu açıdan söledim fazla bi fiyat farkı olmasını gerektirecek bi fark göremiyorum ben onu demek istedim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

C7 ile 701 arasında bir fark yok mu güldürme beni :D işlemcisi 2 katı, grafik işlemcisi yaklaşık 4 katı ileride 1080p videoyu destekleyecek grafik işlemcisi var ki carla ile bu özellik gelecek diyorlar.Ayrıca dünyanın en parlak ekranı olması C7'nin aksine bütün güncellemeleri alacak olması cabası.Birde tasarımları birebir aynı değil.701 1-2 mm daha kalın ki bu yüzden çoğu C7 kabı 701'e uymuyor bir de menu tuşu yapışık ki bu cidden şık duruyor.

gokhan3505

gokhan3505

Üye
C7 ile 701 arasında bir fark yok mu güldürme beni :D işlemcisi 2 katı, grafik işlemcisi yaklaşık 4 katı ileride 1080p videoyu destekleyecek grafik işlemcisi var ki carla ile bu özellik gelecek diyorlar.Ayrıca dünyanın en parlak ekranı olması C7'nin aksine bütün güncellemeleri alacak olması cabası.Birde tasarımları birebir aynı değil.701 1-2 mm daha kalın ki bu yüzden çoğu C7 kabı 701'e uymuyor bir de menu tuşu yapışık ki bu cidden şık duruyor.

bi 701 kullanıcı olarak bunları yazman gayet normal arkadasım güle güle kullan ne diyim :)

dekor67

dekor67

Üye
ya arkadaş lar durum şudurki orda c7 kvk garantili 701 ise paralel italat garantili hepsi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt