Tutulan telefonları pahalıya satıyorlar . Satış politikası .![]()
Tutulan telefonları pahalıya satıyorlar . Satış politikası .![]()
Gelir bize ama kırpılır .işlemci dışında aman aman bi fark göremedim ben bir kaç sitede karşılaştırma yaptım da c7 ile 701 arasında var mı öle aman aman bi fark kasa desen aynı sistem aynı ama işte belle fp1 geldiğinde fiyatları görmek lazım 701 e gelecek c7 e gelmeyecek denio çünkü
Gelir bize ama kırpılır .
kalmaz mıya kalır tel daha stabile olucak sonra bizde olmayan özellikler olucakee o zaman pek de bi fark kalmıo heralde c7 ile 701 arasında işlemci farkı dısında
kalmaz mıya kalır tel daha stabile olucak sonra bizde olmayan özellikler olucak[/QUOT
tabi sende dogru sölüosun da ben şu açıdan söledim fazla bi fiyat farkı olmasını gerektirecek bi fark göremiyorum ben onu demek istedim
işlemci dışında aman aman bi fark göremedim ben bir kaç sitede karşılaştırma yaptım da c7 ile 701 arasında var mı öle aman aman bi fark kasa desen aynı sistem aynı ama işte belle fp1 geldiğinde fiyatları görmek lazım 701 e gelecek c7 e gelmeyecek denio çünkü
işlemcisi 2 katı, grafik işlemcisi yaklaşık 4 katı ileride 1080p videoyu destekleyecek grafik işlemcisi var ki carla ile bu özellik gelecek diyorlar.Ayrıca dünyanın en parlak ekranı olması C7'nin aksine bütün güncellemeleri alacak olması cabası.Birde tasarımları birebir aynı değil.701 1-2 mm daha kalın ki bu yüzden çoğu C7 kabı 701'e uymuyor bir de menu tuşu yapışık ki bu cidden şık duruyor.C7 ile 701 arasında bir fark yok mu güldürme beniişlemcisi 2 katı, grafik işlemcisi yaklaşık 4 katı ileride 1080p videoyu destekleyecek grafik işlemcisi var ki carla ile bu özellik gelecek diyorlar.Ayrıca dünyanın en parlak ekranı olması C7'nin aksine bütün güncellemeleri alacak olması cabası.Birde tasarımları birebir aynı değil.701 1-2 mm daha kalın ki bu yüzden çoğu C7 kabı 701'e uymuyor bir de menu tuşu yapışık ki bu cidden şık duruyor.