Symbian'ın Bootloader'ında Açık Bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
yha ne heyecanlandım yha 1.5 senelik konu nerdeyse nokia zaten o açıqı kapatmıştır

mstf_l

mstf_l

Üye
oda belki diyor ve ayrıca adam coktan untmustur bizim turklerin en son haberi oldugu icin herseye iste boylr yıllanmıs haberlere seviniriz

SilentOne

SilentOne

Üye
illede android diosanız androidli telefon alın yoksa S^3 e geçin bellayı bekleyin :D

legandere54

Üye
symbian boot kırılmışsa ki çok zor içine android boot atılır bu mümkündür ama bunu yapmak hem çok zordur hem risklidir hem emek isteyen çaba isteyen bir iştir bunun nasıl yapılacağına gelince Tüm işletimleri kaldırabilen çeşitli boot vardır genelde gizlidir bunu hangi systemle bootları görüp kırıyorlar bilmem ama roomlarla işlem yapıldıgını bılıyom ama sakın bunları tecrubesı olmayan denemesın cihazın çökme ihtimali yüksek

symbian.forever

symbian.forever

Üye
konu hortlamış :ehe

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Ah bi olsada bizde skyfireyi kullansak

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
olacağını sanmıyorum :S

joker.lg

joker.lg

Üye
evet :ehe birde android i telefon hafızasında tutabilecek teller n97 ve n97 mini çünkü onların hafıza kartsiz belleği var benim 8 gb dahili var

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben nokiadan geçtim artık.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
biraz emek ve zaman isteyen bi işe benziyo biraz zor ama inşallah olur

Mert-77

Mert-77

Üye
Adam bu yazıyı 2010 da yazmış, port edebilseydi şimdiye kadar yayılmış olurdu. s60v5'ler androidi kaldıramaz... Yapılacak en mantıklı şey nokiaların kendi yazılımlarını optimize etmektir. Mesela 5800'a codec ve flash player eklenmesi vs...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Açığı bulan her ne yapmışsa unutmuş galiba :ehe

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
symbian boot kırılmışsa ki çok zor içine android boot atılır bu mümkündür ama bunu yapmak hem çok zordur hem risklidir hem emek isteyen çaba isteyen bir iştir bunun nasıl yapılacağına gelince Tüm işletimleri kaldırabilen çeşitli boot vardır genelde gizlidir bunu hangi systemle bootları görüp kırıyorlar bilmem ama roomlarla işlem yapıldıgını bılıyom ama sakın bunları tecrubesı olmayan denemesın cihazın çökme ihtimali yüksek

yine bu arkadaş.. :D bu adamı kaale almayın arkadaşlar..görmezden gelin.. yada ölü taklidi yapın.. nickinin üstüne tıklayıp yazdığı tüm mesajları gör e tıklarsanız.. ne demek istediğimi anlayıp.. beyin bedavaaaaaaaaaaaaaa! diye bağırmaya başlarsınız.. bence ölü taklidi yapalım.. öldük sansın belki gider..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt