belle tema silme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
belle tema silme yardım
arkadaşlar dün efona bir kaç tane tema kurdum şimdi silmek istiyorum fakat ne temaları nede sis dosyalarını bulamıyorum .. uygulamalar menüsünde sadece isimleri ve üzerlerine basılı tutup kaldır diyemiyorum . bu temaları silmenin bir yolu var mı ? bu arada telefonda hack cart curt hiç bir şey yok alındığı gibi :) yardımcı olursanız sevinirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
menü/ayarlar/yüklemeler yüklü uygulamalara gel ordan kaldırmak istedigin temaya basılı tut kaldır de kaldırır temaları

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
menü/ayarlar/yüklemeler yüklü uygulamalara gel ordan kaldırmak istedigin temaya basılı tut kaldır de kaldırır temaları

hocam olmuyor öyle işte çoğunu o şekilde kaldırdım ama 2-3 tanesi kaldırılmıyor . işin garibi sis dosyası da yok ortalıkta .. hiç bir yerden kaldırılmıyor ama uygula deyince tema çalışıyor acaba bir yerde gizli mi duruyor bunlar ?

----------Eklendi @ 12:21:53 ---------- Yazıldı @ 12:20:20 ----------

birde yüklü uygulamalar da o kaldıramadığım temalar gözükmüyor .. ama temalara girince o temalar gözüküyor :/

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hocam olmuyor öyle işte çoğunu o şekilde kaldırdım ama 2-3 tanesi kaldırılmıyor . işin garibi sis dosyası da yok ortalıkta .. hiç bir yerden kaldırılmıyor ama uygula deyince tema çalışıyor acaba bir yerde gizli mi duruyor bunlar ?

----------Eklendi @ 12:21:53 ---------- Yazıldı @ 12:20:20 ----------

birde yüklü uygulamalar da o kaldıramadığım temalar gözükmüyor .. ama temalara girince o temalar gözüküyor :/

arkadasım yüklü uygulamalarda gözükmüyorsa silemezsin ya format atıcaksın yada aynı temaları tekrar yükleyip kaldırıcaksın aslında c diskinde bir dosyayı silince gidiyordu onlar ama ben o dosyayı bilmiyorum muhtemelen güncelleme yaptın ve yedek yükledigin için bu olay olmuştur

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
bu yolu izle dostum ben daha önce bu şekilde sildim
x-plore progragamı ile e/private/"1020711 ulaşamdınmı.
x-plore için X-plore v.1.35 S60v5 cra cked Hiç bir yerde YOk Maxicep-aNL Farkı buraya bak

ama ben temaları harici hafıza kartına kurduğum için depolama modunda pc nin içinden private klasörüne ulaşabiliyorum hatta silemediğim 4 temanın 2 sini sildim ve hatta uzantıları değişikti . ama diğer 2 si yok nedense ..

Bu arada bir soru sorayım hafıza kartını biçimlendirsem belki hepsi gider olabilir mi böyle ? bir diğer sorum da telefonun dahili 8gb lık (e) hafızasını biçimlendirsem bir sıkıntı olur mu ? yada hard format atsam telefona ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
soft format at hard atma soft formatta tertemiz olur hepsi gider

----------Eklendi @ 14:57:25 ---------- Yazıldı @ 14:56:35 ----------

fakat yedek alırken sadece rehber ve mesajları işaretle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama ben temaları harici hafıza kartına kurduğum için depolama modunda pc nin içinden private klasörüne ulaşabiliyorum hatta silemediğim 4 temanın 2 sini sildim ve hatta uzantıları değişikti . ama diğer 2 si yok nedense ..

Bu arada bir soru sorayım hafıza kartını biçimlendirsem belki hepsi gider olabilir mi böyle ? bir diğer sorum da telefonun dahili 8gb lık (e) hafızasını biçimlendirsem bir sıkıntı olur mu ? yada hard format atsam telefona ?

temaları hafıza kartına attiysan biçimlendır

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ne var ne yok biçimlendir dedim :)) şimdi üzerine soft format çekmeyi düşünüyorum cilası olsun maksat kalanlarda gitsin :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt