Çağrışım Yapan Olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
Hande Yener'in Acı Veriyor adlı şarkısını her dinlediğimde uyurum.Uyumadan öncede hep aklıma Adliye gelir :blink:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Adliye mi o_O

spy ghost

spy ghost

Üye
mutlaka var :D serdar ortaçtan yine adamı sevemem şarkılarını dinlemem ama o adamın şarkıyı duydukça insanın aklına hatırlar geliyoır bir kaç şarkı daha var bende öyle çağrışımcı hele bir tane şarkı var ne zaman duysam direkt hatıram aklıma gelir :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne adam be, herkeste hatıra bırakmış :naughty:

anılbaran

anılbaran

Üye
Oooo o bende çok oluyor hangi birinden başlıyım bilemedim :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Söylediğin gibi ne zaman aynı müziği dinlesem yıllar önce o müziği dinlerken yaptığım bir iş yada olay aklıma geliyor.

bilinç altı olayı iyi ve kötü olayların yaşandığı zamankı duyguların tekrarı yaşanmasında beynin o anı anımsaması gibi bısey galiba sanırsam beya!

7legolas7

Üye
Benimde 4-5 şarkıyla özdeşleşmiş oyunlarım vardır:) beğendiğim şarkıyı sık dinlediğimde bir oyun oynuyorsam o şarkıyı tekrar dinlediğimde o oyun aklıma geliyor ya da tam tersi o oyunu oynayınca o şarkı aklıma geliyor:)

lolaman

lolaman

Üye
Ben kenan doğulunun baş harfi ben şarkısını dinleyince aklıma eyüp isimli bir arkadaşım geliyor o da sınıfta söyledi ama şöyle baş harfi "B"
:D :D :ehe

efsanekral_92

Üye
bende ismail yk'nın şarkısını dinlediğimde aklıma eski anılarım geliyor, sık sık dinlediğim şarkılarda kesin bir hatıra bırakıyorum ve bunları hatırlayıp hüzünleniyorum aynı zamanda bu beni mutlu ediyor çünkü geride özlenecek şeyler bırakmak insanı baya mutlu ediyor
(sakın herşeyin geçmişteki gibi olmasını istemeyin çünkü durumunuz dahada kötü oluyor sadece özleyin...) konuyu baya saptırdım :)

İncİnat

İncİnat

Üye
ne zaman Serdar Ortaç - Beni Unut dinlesem aklıma su yanan kız ile ilgili kolpa haber geliyor hani şu kanguruya benzeyen :) bi heykeltraşın kanguru insanlar sergisinde vardı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vay be :) Sadece özleyin kısmı güzelmiş.

enkazcı

Üye
muazzez ersoy kader dinlediğimde cs dust_2 bölümü geliyor aklıma

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu da tuhaf :ehe

Hasan

Üye
Hep oyun geliyor aklınıza :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye

bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma açlık oyunları isimli film geliyor.yarın bu filme gideceğim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt