Angry Birds Space

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Space
arkadaşlar bizim telefonlara gelecek mi bu oyun ? yada ne zaman gelicek bi bilgisi olan var mı ? oyun bölümünde bu konu hakkında hiçbir bilgi yok

semih3408

semih3408

Üye
gelmeyecek galiba

doctorrr

doctorrr

Üye
eğer traileri seyrettiysen altta ios android mac pc yazıyor ama sanırsam yakında gelir bizim symbianlara...

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
eğer traileri seyrettiysen altta ios android mac pc yazıyor ama sanırsam yakında gelir bizim symbianlara...

onu diyorum bende ilk çıktığında da sadece ios çıkmıştı sonra bütün platformlara yayıldı symbian a ne zaman geleceği hakkında bi bilgisi olan var mı peki ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
malesef symbiana çıkmayacak yani resmi olarak çıkacağı söylenmedi.

Dostnametr

Üye
twitterda wp ve symbian için bir planları olmadığını açıkladılar.
Ancak oyunu pcde oynadım mükemmel

keys1903

keys1903

Üye
yapma buda cıkmazsa ne olcak sonumuz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Angry Birds bile çıkmıyorsa artık bişey demiyorum Nokia.

columbiaa_7

Üye
Angry Birds bile çıkmıyorsa artık bişey demiyorum Nokia.

çıkartırlar işin ucunda tonla para dönüyör dikkat etmediniz galiba tüm otobüs duraklarında 603 ve 700 ün reklamlarında angry birds oyununun resimleride var buda reklamdır.. çıkamssa zaten zarar ediceklerinin farkındalar tabi iş nokianın para ödemesinde bitiyor.

fayzteck

fayzteck

Üye
Angry Birds Space zaten trailer yayınlanırken symbian çıkmayacagı duyurulmuştu.oyun şuan android de kullanımda.oyunun çıktıgı zaman açıklamada şunlar var.

iPad,iPhone,Android,PC,Mac

Buda resmi site

mesut1979

Üye
yaw arkadaslar siz daha neyi bekliyorsunuz symbian bitiyor diyoruz siz oyun cikmiyor diyorsunuz adamlar enayi mi birsürü masraf yapip symbiana oyun cikarscaklar hadi bu angry birds gibi oyunlar neyse belki gelebilir ama hd oyunlar beklemeyin derim artik.

u_cosar

u_cosar

Üye
Symbian a gelmeyecekmiş

eisenhiem

Üye
walla gercekten symbian bitti artik maxicep te bile 1 aydir ayni programlar oyunlar. Android os lu cihaz almadigim icin pismanim. Tel e6 sarji da 1,5 gun anca gidiyor. Ne adam gibi oyunu var ne de programi. Nokia artik . . .

mert41994

mert41994

Üye
Yakında portlayip gelir. Unsigned olur Ama

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çok lazım sanki.Sırf bunun için symbiana laf söyleyen çıkarsa,kullanmayın o zaman der geçerim.

Türe

Türe

Üye
Gelmeyecegini dusunuyorum yani zor

ozgurkr

Üye
daha yeni androit marketi inceledim angry bird serisi ücretsiz a.b.uzay 3lira nokyamağazada ücretsiz angry birds yok diğer uygulamalardan bahsetmiyorum bile kendine güvenen androit mağzayı gezsin benim kalbim dayanmaz. Yıl bitmeden bi android modeline geçmek lazım ... Tavsiyesi olan varmı max:850tl lik teşekkür

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Angry Birds ün sitesinde Symbian desteği görebilen var mı :)

doctorrr

doctorrr

Üye
muhakkak gelecektir ha bu geç olur belki dikkat ederseniz nokianın yeni telefonlarının reklamları angry birds le dolu yanlış mıyım?

ravenas

ravenas

Üye
Windows Phone'a gelecekmiş onun üzerinde çalışıyorlarmış fakat symbian daha yok kimse bahsetmiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt