13 yaşındaki kız chat arkadaşına mı kaçtı?

Sponsorlu Bağlantılar

The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
Balıkesir'de 5 gün önce ayrıldığı evine dönmeyen 13 yaşındaki kızın anne ve babası, kızlarının bir süredir sık ''chat'' yaptığını bildirdi.

Genç kızın bilgisayarı ve telefon kayıtlarını incelemeye alındı. Alınan bilgiye göre, Göçmen Konutları Mahallesi'nde yaşayan Kadriye ve Şenol Ş. çifti, polise yaptıkları başvuruda, Edip Gürcün İlköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi olan kızları T.Ş'nin 5 gün önce ''Çarşıya gidiyorum, merak etmeyin akşam dönerim'' diyerek ayrıldığı evine dönmediğini bildirdi.

Kızlarının gidebileceği her yeri aradıklarını ancak bulamadıklarını ifade eden anne ve baba, kızlarının son günlerde sık sık internette ''chat'' yaptığını gözlemlediklerini söyledi.

Baba Şenol Ş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının hiçbir sorunu bulunmadığını, kaçması için bir neden olmadığını kaydetti. Kızının internete girmesine zaman zaman kızdığını ve sınırlama getirmeye çalıştığını belirten Şentürk, ''Annesi birkaç kez internet kafede görmüş.

Bunun üzerine evde kullanmasında sakınca görmedik. Okullar tatil olduğu için de kendisine herhangi bir şey söylemedik. İnşallah internette kötü niyetli birileriyle tanışıp onlara kanmamıştır. Sağ salim evine dönmesi için dua ediyoruz'' dedi. Polisin, genç kızın bilgisayarını ve telefon kayıtlarını incelemeye aldığı bildirildi.

chatten ne anlar millet çözemedim ben :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: stormonur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaçmış olabilir. Sevgilimde annesiyle kavga edince bana kaçacağını söylerdi :ehe

POWER

POWER

Üye
Hehe ne olaylar oluyor yaw...

ouSahin

ouSahin

Üye
6 ya qidio

13 yaşındaki bir kızın pc de ne işi war ki nbiçim bir aile davranışı kızlarına sahip çıkamıolar

bir kızın chatta ne işi olabilir..:sinir hadi onu boşwerelim bu 13 yaşında bir çoçukk

karşındaki kişinin amacı emeli çoq şey olabilir...Türkiye 70m nufslu her telden insan war yazıkk ...

Ailenin suçu..

POWER

POWER

Üye
Kesinlikle oğuz...Katılıyorum...Ne sorumsuz aileler war yaw...:off:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:bilmem:

Karışık meseleler.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ya 13 yaşında bi çocuğa bilgisayar alıyosun tmm lafımız yok.
ama internet ne alıyosun eve. ne biçim ebeveyn bunlar hangi akla hizmet ediyolar ya!
hadi internet aldın e bari kısıtlama getir be adam ya!!!
:off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off:

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Asacaksın taksim meydanında bi-iki tanesini bak yapıyolar mi bi daha??? :ehe

The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
net ve cep telefonu biliçsizce kullanılırsa bu ve buna benzer şeyler sürekli yaşanacak :spr :cool

:pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kızlar ama 14-15 yaşına geldikten sonra ergenliğin verdiği biz biliyoruz tarzı düşüncelerle kendilerini kaptırıyorlar. Sonrası malum zaten. Ama kendi hataları da yok değil.

Kuzenim 14 yaşında (kız) yonjaya üyeymiş dedim yonja senin neyine. :sinir

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bozuk aile yapısından kaynaklanıyor.
arkadaşlar batının medeniyeti alalım ama aile yapılarını asla!

karacengiz

Üye
nasil dunyada yasiyoruz arkadaslar anlamiyorum gencler zivanadan cikti sonumuzu allah hayir getirsin edep ahlak terbiye saygi kalmadi bunlarin yerini terbiyesizlik ahlaksizlik yalanci asklar aldi burda herkese is düsüyor birbirimizi uyaralim ates herkesi yakar bu gün bana yarin sana cocuklarimizi tv den uzak tutalim gencler hep ordan zehirleniyorlar. sagilar

Master_Evil

Master_Evil

Üye
nasil dunyada yasiyoruz arkadaslar anlamiyorum gencler zivanadan cikti sonumuzu allah hayir getirsin edep ahlak terbiye saygi kalmadi bunlarin yerini terbiyesizlik ahlaksizlik yalanci asklar aldi burda herkese is düsüyor birbirimizi uyaralim ates herkesi yakar bu gün bana yarin sana cocuklarimizi tv den uzak tutalim gencler hep ordan zehirleniyorlar. sagilar
+1 memleket iyice bozuldu

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
namus şeref diye bişey kalmadı bu zamanda yakında sözlüklerdende çıkartılır bu kelimeler :@

betaboy

Üye
Öle diosunuzda bende 14 yaşındayım(erkeğim) kızlar toplumda brz küçük düşürülüyor geçen gün (babam bilgisayar teknisyeni) bize net getirdi ancak bize gelen bir kızı oturtmadı (adını veremem) sonra evdede oturmasın dedi net var onlardada neden die sordu enesde oturuo dedi(adım enes) oda erkelerle sidik yarıştırmayın dedi kızları toplumda kçk düşürmezsek bu gibi şeyler başımıza gelmez....!!!!

Pure Life

Pure Life

Üye
Ama arkadaşlar 13 yaşındakı kızın bilgisayar neyine diyorsunuz ama şu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. Devir teknoloji devri ve gençler çevrelerinden gördüklerine özeniyorlar .Bir ailenin sana bilgisayar yok demesi çocukları farklı sonuçlara iter.Ne yasaksa o daha cazip gelir insan psikolojisi. Mesela zaten annesi kızmış çok vakit ayırıyorsun diye bu sefer kız internet cafeye gitmış.Kıza bilgisayar almasalar yine giderdi çözüm yolumu yok? Bu tür çözümler yanlış sonuçlar doğurabilir.Bence kızın annesi ile iletişim sorunu var.Sağlıklı bir iletişim kurulmuş olsaydı kız bilgisayarda kimlerle konuştuğunu annesine anlatabilir ve nasıl davranması gerektiği hakkında annesinden yardım alabilirdi.

Üst Alt