sim3 oyunu türkçe olmuyormu?
Bu mu Türkçeye Çevrilmiş uygulama madness? Paint,i güzel kullanıyorsun
denemedim önceliğim uygulama çevirisi Sim3 bakıp özelden pm atarak bilgilendirme yaparım
senden haber bekliyorumKonunun birinci sayfasında %100 türkçe çevirisi var ve paylaşıldı ilk sayfadan ilgili uygulamanın konusuna gidebilirsinBu türkçe. Widget ve yardım hariç.
S.a. kardeşim daha önce hiç bir istekde bulunmadım ama işime yarıycanı umduğum bir web browserini türkçe veya ingilizce yapmanı istiycem senden program çince ve hiç bir şekilde kullanamıyorum eger yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevabını bekliyorum ...
program sitede mevcut zaten ve birçok arkadaşda türkçe çevirini istemiş ama kimse ilgilenmemiş sanırım bir bakarsan iyi olacak;
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-s60v3-mega-functional-browser-cn-366404.html
çin çan Çu Orama KO ma Burama KO 
Eyvallah kardeşim senden haber bekliyorum ingilizce olsa bile olur yani![]()
Çoğu resim dosyalarından oluşuyor programın teması da var herhalde rsc dosyasında sadece 6-7 özellik var.
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...tweeties-v1-00-0-symbian-3-signed-586082.html
Hocam bu uygulamayı çevirirsen çok makbule geçer.
Şimdiden Teşekkürler.
uygulama sizin web tarayıcısından farkı yok basit ve tek linke giden tarayıcı ekranından başka bir şey değil dolaştığınız menüler hepsi webte bir sayfa, siz programda dolaştığınızı zannediyorsunuz. aynı maxicep mobil versiyonu gibi düşünün masa üstüne yer imi ekleyin ve açın aradan tarayıcınızın menü tuşlarını kaldırın alın size aynı program sadece program süsü verilmiş bir uygulama html5 in yeni yeni meyvelerinden son qt sürümde bunla ilgili ufak bir uygulama yapmıştım. işin kötü yanı ekranda görünen web adresleri orjinal twiter adresleri değil siz hesabınızı giriyorsunuz. programın web sitesi sizin bilgilenizle orjinal twiter bağlanıyor ordaki bilgileri alıp tekrar uygulamaya gönderiyor sizin anlıyacağınız aracılık ediyor.tr çeviri isteiği olan yok mu fırsat bu fırsat değerlendirin![]()