duygusal ifadeler soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
duygusal ifadeler soru?
arkadaşlar mesaj yazarken duygusal ifadeleri açınca kasıyo ben de sımgelerden tek tek yapıyorum smileyleri ama zor oluyor sorum şu ki mesela .d yazınca :)'a karşılık gelen smiley çıksn çıksın istyorum bunu yapabiliyor muyuz? Teşekkurler.

cyber

cyber

Üye
evet

SilentOne

SilentOne

Üye
onun için mode varsa yayınlayın sis pack yapın indirelim

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
cyber

cyber

Üye
linke falan ne gerek var anlayamadım seöeneklerden girmek istemiyormuş kodları ezberlemiş direk yazarsa smileyler çıkar ne var bunda yani örn; : ) => :)

Uqur5445

Üye
evet elektra dogru diyor

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
öyle de : koy ) yap uzun iş daha pratık olur dye söylyorum yani yıldıza basmadan kullanılcak yeni kısayol atayamaz mıyız

SilentOne

SilentOne

Üye
yok galiba sırf mesajlarda bunun yüzünden smile koymak istemiyor cnm

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
üşeniyor insan :

TeAmo42

TeAmo42

Üye
valla ben t9 la yazıyorum t9 a yeni kelime ekle ye giriyorum : D Yapıp kaydediyorum. Sonra 1 e ve d ye basınca :D oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
oda iyimiş kardeş

projectmaximo

projectmaximo

Üye
siz kendi telefonunuzda .d yapınca :) çıkacak şekilde ayarlasanız bile karşıdakinde yine .d şeklinde görüneceğini unutuyosunuz sanırım

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve mehmetemin90
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
siz kendi telefonunuzda .d yapınca :) çıkacak şekilde ayarlasanız bile karşıdakinde yine .d şeklinde görüneceğini unutuyosunuz sanırım

ibretlerdeyim güzel tespit reyiz ama ya da neyse smileyler kasmayncaya kadar bekleriz

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ibretlerdeyim güzel tespit reyiz ama ya da neyse smileyler kasmayncaya kadar bekleriz

aestağrurullah:) bu sorunu ben kendimce mesajlaşmayarak aştım.mesajlaşmıyorum kasma falan olmuyo böylece:D whatsapp sağolsun:)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dikey qwert klavyede rakama geçiyorum : ) yapıyorum duygusal simgeye girip seçmekten daha kolay geliyor şuan ;) smileydeki kasma olayı ise cabası... muhtemelen kasma çözülür ama ben qwert ye alıştım ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende swype'cı oldum onda ifadeler daha kolay gibi :)

mert41994

mert41994

Üye
t9'da kolay evet onun dışında çözüm yok bildiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt