Anchor v2.1 sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi ikon paketini kullanayım?

• N9 ikona devam et

Kullanılan: 15 45.5%
  • PiedPro ikon kullan

Kullanılan: 18 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Böyle çekişme görmedim :D benim yanlış oyum yüzünden hep böyle oldu :D:D

:d:

----------Eklendi @ 23:57:40 ---------- Yazıldı @ 23:25:08 ----------

eğer sonuçta eşit çıkarsa n9'a devam edeceğim her ne kadar oylama yapsam da tıpkı osmanlıdaki divan gibi son söz padişahın :D

dready112

dready112

Üye
benim oyum ters kullanıldığına göre piedpro 2 farkla önde :D bu arada çavuş mu ne olmuşum :D mesaj yazınca mı bu rütbe artıyo ne oluyo :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
benim oyum ters kullanıldığına göre piedpro 2 farkla önde :D bu arada çavuş mu ne olmuşum :D mesaj yazınca mı bu rütbe artıyo ne oluyo :D

tebrikler çavuşum evet mesaj yazınca rütbe artıyo

catkara

Üye
ikisini de kullan herkes beğendiğini seçsin :)

turkishield

turkishield

Üye
kardeşim v2.0 kullanmaya dün başladım harika bi iş çıkarmışsın..bu versiyonda kesinlikle PİEDPROyu kullanmalısn ayrıca 2.1e ovi mağaza,qt ve sahte 605 mhz. falan eklersen çok iyi olur başarılarının devamını dilerim bu arada 2.1 ne zaman ? :tşk: :alkis

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim v2.0 kullanmaya dün başladım harika bi iş çıkarmışsın..bu versiyonda kesinlikle PİEDPROyu kullanmalısn ayrıca 2.1e ovi mağaza,qt ve sahte 605 mhz. falan eklersen çok iyi olur başarılarının devamını dilerim bu arada 2.1 ne zaman ? :tşk: :alkis

sağol dostum nokia mağazayı qt yi fwye eklemeyeceğim çünkü rofs2de mod eklicek yer kalmıyo benim cfwlerde qt sorunu yok mağazdan yükleniyo v2.1 nisan rtası gibi hazır olur :oke:

----------Eklendi @ 17:55:00 ---------- Yazıldı @ 17:54:05 ----------

ikisini de kullan herkes beğendiğini seçsin :)

iyi fikir zaman bulabilirsem belki öyle yapabilirim ama kesin değil :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an aldığım bir kararla v2.1 de bu iki ikonu da kullanacağım yani hem n9 lu hem piedpro'lu cfwyi yapıp foruma koyacağım. :oke: Konu kilitlenebilir. İyi Forumlar.

turkishield

turkishield

Üye

sağol dostum nokia mağazayı qt yi fwye eklemeyeceğim çünkü rofs2de mod eklicek yer kalmıyo benim cfwlerde qt sorunu yok mağazdan yükleniyo v2.1 nisan rtası gibi hazır olur :oke:

qt bileşeni eksik hatası aldım nasıl giderebilirim bunu ? Bu arada mağazayıda eklersen senin cfwden başkasını kullanacak kimse yok bence :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
qtyi yükle :oke: mağazayı eklemeyeceğim kendiniz yüklersiniz

x-scarface

x-scarface

Üye
ha qayret pied az kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt