Maxicep te Windows Phone bölümü genişletilmeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep te Windows Phone bölümü genişletilmeli
evt lumiaların türkiyeye ayak basması ile birlikte maxicep wp bölümü büyük bir akıma uğrayacak. genişletilmeli şimdiden sonra toparlaması çook zor olur. sizce ?

BKZ.Maxi symbain^3

rapman

rapman

Üye
ben de düşünüyordum genişlemesini.karmaşık ve eski oyunlar var düzenlenmeli.bölüm canlandırılmalı..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ben de düşünüyordum genişlemesini.karmaşık ve eski oyunlar var düzenlenmeli.bölüm canlandırılmalı..

kesinlikle düzenlenmesi lazım şu anda ki forum düzeninde wm. ile wp. programları ve oyunları birbirine karışmış durumda. Değişmesi herkezin yararına olur diye düşünüyorum......

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaslar böyle bir konu acmıştım yöneticiler zamanı geldiginde düzenlenir demişlerdi yani şu anda zannetmiyorum aslında dogru olan geniş ve düzenli bir wp bölümü oluşturulmalı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet arkadaslar böyle bir konu acmıştım yöneticiler zamanı geldiginde düzenlenir demişlerdi yani şu anda zannetmiyorum aslında dogru olan geniş ve düzenli bir wp bölümü oluşturulmalı
Aynen hünkarım.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ya şimdi genişletirler, ya da sonra toparlamaları çok zor olur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet sonradan çok zor toplanması.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bencede genişletilmeli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir ay sonra türkiyede yüzbinlerce wpli telefon olucak forumda bile şu anda onlarca kişi bu telefonlardan alıcak ama dogru dürüst bir bölümümüz yok hergün bakıyorum wp bölümünde 5-6 bazen daha fazla misafir var ama bakıyorlar sadece çünkü üye olmalarını gerekticek bi durum yok bölümde birisi paylaşım yapacak olsa herşey birbirine girmiş arada kaynayıp gidicek paylaşımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt