N97 flash attım açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
N97 flash attım açılmıyor.
Merhaba arkadaşlar. QT sorunum olduğu için mevcut olan Rm-612 i RM-505 ile değiştirmek istedim. İlk attım karakterlerde sorun oluştu. Tekrar attım bu kez de tam açılacağı zaman ekranda çizgiler oluşuyor ve açılmıyor. Orjinal RM-505 ile tekrar ve tekrar attım ama yine açılmıyor. Sorun ne olabilir?

joker.lg

joker.lg

Üye
rm 612 ile rm 505 farklı nasıl attın ? Tekrar rm 612 at düzelir diye düşünüyorum

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
ilgili biryerden n97 için editlenmiş rm-612 bulmuştum. olmuyor onu da denedim

joker.lg

joker.lg

Üye
senin tel n97 mı c6 mı anlamadım n97 ise 505 i geri kuracaksın c6 ise 612 yi telefon kodunu bul navifirm den indir asıl dosyaları

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
Mesajımda belirttiğim gibi. Rm-612 yüklemiştim önce. Sonrasında Rm-505 e geçerken hata oluştu. Bu konuda yardım istiyorum. Rm-505 dosyaları olmasa deneyemem tabiki Rm-505 e geçmeyi. telefon da n97 hepsi açtığım konuda yazıyor. bana su anda gereken bilgi telefonun sorunu ne olabilir ?

joker.lg

joker.lg

Üye
yazılım sürümlerine dikkat edip asıl yazılımı yüklemen lazım

juristokrat

juristokrat

Üye
Mesajımda belirttiğim gibi. Rm-612 yüklemiştim önce. Sonrasında Rm-505 e geçerken hata oluştu. Bu konuda yardım istiyorum. Rm-505 dosyaları olmasa deneyemem tabiki Rm-505 e geçmeyi. telefon da n97 hepsi açtığım konuda yazıyor. bana su anda gereken bilgi telefonun sorunu ne olabilir ?

Düşük sürüm yükleme çalıştıysan o yüzden olabilir

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümlerine dikkat edip asıl yazılımı yüklemen lazım

siz yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. orjinal sürümü yüklüyorum ama telefon beyazlasip karariyor ve açılmıyor. Nasıl kurtarabilirim telefonu. Ve lütfen arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlar birşey yazmasın.

joker.lg

joker.lg

Üye
siz yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. orjinal sürümü yüklüyorum ama telefon beyazlasip karariyor ve açılmıyor. Nasıl kurtarabilirim telefonu. Ve lütfen arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlar birşey yazmasın.

bana da aynısı olduğu için yardımcı olmaya çalışıyorum fakat senin gibilere yardım gerekmez bunu hatırlatmis oldun "kutsal bilgili arkadaşlar " yardım etsin sana

juristokrat

juristokrat

Üye
iyi de orjinal sürümün numarası nedir v20 var v30 var sen .612 rmde v30 yükleyip sonra da orjinal sürüm diye v20 yüklersen açılmaz.yani sözün özü orjinal yükledim oldu bitti yok sürüm numarası önemli olan.

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
22.0.110 denedim üzerine en son. Orjinal sürüm numarası bu.

juristokrat

juristokrat

Üye
n97 için son sürüm v30 galiba-emin değilim son sürüm olduğundan-onu indirip flaşlarsan sorun kalmaz.tabi donanımsal bir arızaya sebep olmadıysan.

mutluw

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm numarasi 22.0.110

juristokrat

juristokrat

Üye
o zaman iş yazılımı aşabilir ve donanımsal olabilir.ya da attığın uyumsuz mod falan varsa o yüzden de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt