bayan arkadaşlara ufak bir soru :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olur boyle seyler. ben yine kendime haksizlik ettigimi dusundum bugun. ilk tanistigimizda cok sinir etmisti kendine bakmadan kirici konusmustu ne oldu da unuttum bilmiyorum biraz sogur gibi oldum ben de

----------Eklendi @ 22:37:17 ---------- Yazıldı @ 22:36:56 ----------

ne oldu peki

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
olur boyle seyler. ben yine kendime haksizlik ettigimi dusundum bugun. ilk tanistigimizda cok sinir etmisti kendine bakmadan kirici konusmustu ne oldu da unuttum bilmiyorum biraz sogur gibi oldum ben de

----------Eklendi @ 22:37:17 ---------- Yazıldı @ 22:36:56 ----------

ne oldu peki
uzun iş dostum ya :( bilmiyorum büyütülecek bişey değil ama ben biraz soğudum bi daha sınıfta yakınına oturmayı düşünmüyorum... Kafam karışık ya canım isterse açılırım

Symbianize

Symbianize

Üye
Bi anlat nolduğunu dostum

furkan5800

furkan5800

Üye

uzun iş dostum ya :( bilmiyorum büyütülecek bişey değil ama ben biraz soğudum bi daha sınıfta yakınına oturmayı düşünmüyorum... Kafam karışık ya canım isterse açılırım

Ben tahmin edebiliyorum başkasıyla takıldı dimi veya çıktıği var ama seviyosan git söyle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

caım isterse açılırım ne demek abi yaa sanki üff canım sıkıldı açılayım bari şu kıza mı diyecen

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Symbianize

Symbianize

Üye
Ya çatlatma adamı anlatsana noldu

furkan5800

furkan5800

Üye
1 hafta falan zaman ver unutur

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne meraklısınz yaa herkes bır anlat dıye tutturmus :ehe

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
ilerde olurda sevgili olursanız forumda açtığın konuyu gösterip gülersiniz :)

Sofya-

Sofya-

Üye
tanışalım derdim, ne var ki olabilir beğenmiş olabilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt