Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BTswitch Programına Alternatif Var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112
Üye
Konu Sahibi
BTswitch Programına Alternatif Var mı?
Başlıkta belirttiğim gibi btswitch programını yükleyemiyorum dahili bileşen gibi bi hata veriyor. Alternatifi var mı bu programın ? Aynı işi yapan başka bi program lazım. Şimdiden teşekkürler.
anılbaran
Üye
cfw yuklümu veya herhangı bir modlanmış fw ? daha önceden kuruludur uygulama yöneticisine bak.
juristokrat
Üye
quick BT diye arat.
dready112
Üye
Konu Sahibi
Cfw yüklü ama uygulamalarda btswitch yüklü değil. bazı cfwlerde uygulamayı gömüp sonraki sürümde çıkarınca böyle bi hata veriyormuş, sanırım cfw yi yapan arkadaşla alakalı bi durum :S
juristokrat bakacam şimdi, teşekkür ederim.
dediğin gibi aradım ama ikinci sayfalar dahil google da öyle bi programa rastlamadım :S sende varsa ya da bildiğin bi yerde varsa link atar mısın acaba ?
Cfw yüklü ama uygulamalarda btswitch yüklü değil. bazı cfwlerde uygulamayı gömüp sonraki sürümde çıkarınca böyle bi hata veriyormuş, sanırım cfw yi yapan arkadaşla alakalı bi durum :S
juristokrat bakacam şimdi, teşekkür ederim.
Kendim programı hiç kullanmadım sadece varlığını biliyordum.programın yapımcısının uygulamaları genelde kalitedir orjinalı aratmaz ama niye kötü geldi acaba