BTswitch Programına Alternatif Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
BTswitch Programına Alternatif Var mı?
Başlıkta belirttiğim gibi btswitch programını yükleyemiyorum dahili bileşen gibi bi hata veriyor. Alternatifi var mı bu programın ? Aynı işi yapan başka bi program lazım. Şimdiden teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw yuklümu veya herhangı bir modlanmış fw ? daha önceden kuruludur uygulama yöneticisine bak.

juristokrat

juristokrat

Üye
quick BT diye arat.

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Cfw yüklü ama uygulamalarda btswitch yüklü değil. bazı cfwlerde uygulamayı gömüp sonraki sürümde çıkarınca böyle bi hata veriyormuş, sanırım cfw yi yapan arkadaşla alakalı bi durum :S
juristokrat bakacam şimdi, teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 22:52:31 ---------- Yazıldı @ 22:38:31 ----------

quick BT diye arat.
dediğin gibi aradım ama ikinci sayfalar dahil google da öyle bi programa rastlamadım :S sende varsa ya da bildiğin bi yerde varsa link atar mısın acaba ?

juristokrat

juristokrat

Üye
Cfw yüklü ama uygulamalarda btswitch yüklü değil. bazı cfwlerde uygulamayı gömüp sonraki sürümde çıkarınca böyle bi hata veriyormuş, sanırım cfw yi yapan arkadaşla alakalı bi durum :S
juristokrat bakacam şimdi, teşekkür ederim.

Aynen cfwdeki tüm kalıntıları silmeyince hata verir.tesekkurune ben teşekkür ederim.

www.google.com/m?q=5800+quickbt&client=ms-opera-mini&channel=new

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Aynen cfwdeki tüm kalıntıları silmeyince hata verir.tesekkurune ben teşekkür ederim.

ben de öyle arattım neden bulamadım acaba :)) 5800ı sonuna yazdım diye mi :D tekrar teşekkürler.

juristokrat

juristokrat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şunu belirteyim; bi btswitch değil :D iki tıktan birinde programın menüsüne giriş yapıyor |-) kötünün iyisi diyelim artık yapacak bi şey yok :D

juristokrat

juristokrat

Üye
Yalnız şunu belirteyim; bi btswitch değil :D iki tıktan birinde programın menüsüne giriş yapıyor |-) kötünün iyisi diyelim artık yapacak bi şey yok :D

Kendim programı hiç kullanmadım sadece varlığını biliyordum.programın yapımcısının uygulamaları genelde kalitedir orjinalı aratmaz ama niye kötü geldi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt