muhakkak ikna etmeliyim mavişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
muhakkak ikna etmeliyim mavişimi
arkadaşlar 8 aydır birlikteydik mavişimle. ama aramıza kara kediler girdi. gerçi o çok zor bi kişilik. evinin tek kızı ve has bi laz kızı. inatçı ve ukelaaa. neyse kısaca ben aylarca peşinden koştum yalvar yakar ikna ettim ve başladık. ne istediyse yaptım. sigarayı bıraktım iddaa oynama dedi bi daha oynamadım daima dürüsrt oldum ama hep bi güvensizlik var içinde. son olarak ta telefonunu yanından ayırmaması gerektiğni ve aradığımda ulaşabilmek istediğimi söyledim. buna bozuldu. bana güvenmiyo musun diyip kestirip attı. adım gibi eminim 1 kere buluşsak ben onu ikna ederim ama bi türlü buluşmaya ikna edemedim yaaaaa.
bi fikir verin bay ve bayan arkadaşlarım kardeşlerim napsam da hemen kalkıp gelse görüşmeye. beni halen sevio ama inatçı ve kızgın. napıcam beeeeen??????

mrtcn307

mrtcn307

Üye
bir çiçek alıp sen gitsen şahsen işe yaramıştı :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Anlaşılan bütün ipler kızın elinde işin zor. Artı sen taviz verdikçe yenilerini isteyecektir (Gerçi iyi etmiş en azından kötü alışkanlıklarından kurtarmış)
Öcelikle özür dile (Yanlış anladın kelimesini kullanma, O manada söylemek istemedim , amacım senden bir an ayrı kalamamaktı vs..) Sonra bağlamayı çek, senin sayende sigaradan kurtuldum beni tekrar sigaranın kollarına bırakma gibi.. Bu noktada edebiyatı devreye sok...

furkan5800

furkan5800

Üye
abi yaşım 15 daha topu topu toplasan 20 kisiyle çıkmisımdır ama inan bana ya naz yapıyo ya da seni kullanıyo bu nu ögrenmek için seni annemlerle tanıstırmak istiyorm de verecegi tepkiye göre anlarsın zaten

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
beyler sagolun ama hepsini denedm yazdklarinizin. Sonuc yok. Benim bi plana ihtiyacm war. Ne yapip edim gelmesini saglamam gerek dayanamiyrm onsuz kalmaya

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yazma boşver. Eğer barışmak istiyorsa, seni merak edip o yazar veya arar. Sen sessizliğini koru,zaten suçun da yok,elinden geleni de yapmışsın. Yeterli.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ama onsuz olamiyorum be kardesim

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Pm atayım :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence de biraz.sessizligini koru hep sen deger verme biraz da o deger versin

Symbianize

Symbianize

Üye
İlla ikna etcem diyosan abi kızın arkadasıyla anlaş kızı biyere çağırsın sen git arkadaşı yerine oturup konuşun

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
abi isin ters kismi da bu ortak arkadasmz yok. Yani war ama burda diiller. Ben kendimi ask doktoru sanirdm nasihatlr werirdm insanlara hatta bi forumda ask doktoruydm ama terzi kendi sökùgùnu dikemiomus gercekten de. Neler denedm neler yaptm ama yok. Askm bitanem hayatim dio anla bitti dio. Hem seni cok sewiyrm dio ki bundan hic suphem yok, hem de bitti dio kafa akil fln kalmadi bende ya

Symbianize

Symbianize

Üye
Kaç gündür görüşmüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt