htc one x fiyatı ve çıkış tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc one x fiyatı ve çıkış tarihi
HTC One X'in piyasaya çıkış tarihi ve satış fiyatı netlik kazandı.

Ayrıntıları Okuyun...HTC'nin MWC 2012 fuarında tanıttığı ve piyasada büyük ses getiren yeni akıllı telefonu HTC One X'in piyasaya çıkış tarihi ve satış fiyatı netleşti. İngiltere'nin önde gelen GSM operatörlerinden O2'denyapılan açıklamaya göre, HTC One X'in 5 Nisan itibariyle stoklara gireceği belirtildi.
HTC One X, diğer yandan İngiltere tabanlı çevrimiçi alışveriş sitesiClove üzerinden de 492 pound yani yaklaşık olarak 580 € fiyat etiketiyle ön siparişe sunuldu. HTC One X'in teknik özelliklerinihatırlatacak olursak:
HTC One X
  • Android 4.0 işletim sistemi
  • HTC Sense 4 arayüzü
  • 1.5 GHz hızında 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci
  • 1 GB RAM
  • 4.7 inç büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde HD S-LCD II ekran
  • 32 GB dahili depolama alanı
  • Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, NFC bağlantı desteği
  • 8 megapiksel kamera(8 mm f/2.0 objektif, BSI sensörü, LED flaş, 1080p video kaydı)
  • HTC Beats Audio ses teknolojisi
  • 1800 mAh batarya
Teknik özellikleri bu şekilde sıralanan HTC One X ile birlikte diğer One serisi akıllı telefonların ülkemizde de satışa sunulacağını belirtelim.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
donanım mükemmel fakat fiyat nasıl olur acaba :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ya şu ekranlar çok büyük geliyor bana ? 4 olsa neyse de 4.7 çok be :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen fiyat az olsa bari

mc muratx

mc muratx

Üye
türkiyedeki fiyatı 2000 lira olur herhalde almaya değmez bence :)

----------Eklendi @ 22:57:10 ---------- Yazıldı @ 22:42:39 ----------

Türkiye fiyatı vergiler dahil 1850-1900 gibi olur büyük ihtimal

580x2350(1 euro değeri)=1363000 x %36 (ötv)=1853680tl

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türkiyedeki fiyatı 2000 lira olur herhalde almaya değmez bence :)

----------Eklendi @ 22:57:10 ---------- Yazıldı @ 22:42:39 ----------

580x2350(1 euro değeri)=1363000 x 6 (ötv)=1853680tl

ben yüzde 38 den biliyorum vergiyi

Türe

Türe

Üye
htc one s ve one x karşısında eriyip gittim :(

mc muratx

mc muratx

Üye
hayır her ikiside yanlış cep telefonlarından alınan vergi %25 miş :) telefonun türkiyedeki satış fiyatı otv dahil 1700 lira felan olur

maxirabit

maxirabit

Üye
one s;1499
one x;1699
sahibinden de buldum ama ilk önce parayı ödeyin sonra yurt dışından gelicek diyor.
Sakarya,adapazarın da.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
one s;1499
one x;1699
sahibinden de buldum ama ilk önce parayı ödeyin sonra yurt dışından gelicek diyor.
Sakarya,adapazarın da.

sarı çizmeli mehmet aga telefonu görmeden babamın ogluna para ödemem

maxirabit

maxirabit

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yani benim aklıma da o geldi zaten. Dükka'nın resmini çekmiş. Fiyatları da uygun tutmuş ama alışveriş sayısı "0".

bben sahibindenin baya eski üyesiyim birkaç kere uyatı mesajı gönderdiler böyle durumlar için kesinlikle kimseye para göndermeyin kaç kişiyi dolandırdılar böyle adamlar otoparkta baskasının arabasının resmini çekip acil ucuz fiyata diye ilan veriyor ucuzu gören yurdum halkı da hemen atlıyor bide arabayı kaçırmamak için kapora gönderiyor neler var hey allahım ver bir ekmek parası desen vermez internetteki resime para verenler var aman diyim bulaşmayın

Waveman

Waveman

Üye
Çok büyük daha küçük olabilirdi :nono:

61semih

61semih

Üye
2000tl nın üzerinde olur fıyatı htc sensetatıon xe nın ve xl nın fıyatlarına bakarak bu modellerın fıyatının 2000tl ve uzerı olacagını anlayabılırız beldı xl xe dekı fıyatlarda ındırıme gıderler oda olabılır taıbı :) fıyata tepkı koyup kımse almazsa htc evo gıbı 4 5 ayda fıaytı 1900 tlden 1150 tl ye de düşebilir ama cıhaz bukadar şık ve guzelken o parayı verenler cıkacaktır :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şu Beats Audio'ya fena imreniyorum.

blackrazor

Üye
herşeyi iyi yapıyolar şu telefonlarda da bir tek batarya olayı kötü bu cihaz kaç saat çalışır 1800mAh pille 1 günü çıkar akşama şarja tak ayar oluyorum o kadar. Bilgisayar gibi cep telefonu üretiyorlar telefonun pili 1 gün anca gidiyor verdiğin para tonla. Geliştirdiğiniz teknolojinin birazda batarya yönüne ağırlık verin yaw 4-5 gün bari gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt