Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Mobil Online Strateji Oyunu TibiaME Yeni Versiyon 2.00
Sponsorlu Bağlantılar
mehmet38
Üye
Arkadaşlar tibiame kendi sitesinden indirin 40 mb pack ben indirdim çalışıyo
sm3
Üye
bendede calismadi tel n97
anılbaran
Üye
Mr.JoY
Üye
Teşekkürler
Turan
Üye
bu eski sürüm arkdailar yeni sürüm çıktı. oyunun sitesinden indiriniz
s.ahmetsa
Üye
arkadaslar ben yeni versiyonu indirdim new game den oyuna baglanmaya calıştım fakat oyuna baglanırken CANNOT WRİTE DATA GAME......... yazdı lütfen yardım
csmemo
Üye
ewt arkadaslar banada CANNOT WRİTE DATA GAME. PLEASE CHECK İF THERE İS ENOUGH SPACE LEFT ON YOUR DEVİCE. yazıyor telefon hfızasında 17 mb yer var kartta 3 gb yer var ama acılmıyor yardım edebilcek varmi
uluenis3
Üye
Oo süper içerik sağolasın
qwet00
Üye
kardeş ben oyunda new game diyom kum saati var baya bi öle duruyo sonra tekrar new game olan yere dönüo yardım edin
Salihç.
Üye
Oyun türkçmi.
leola12
Üye
bu oyun nasil ucretlendiriliyor biriniz lutfen solein
MaxiHack
Üye
jakdaws
Üye
girmeyi beceremiyorum
T i B i A M E
Üye
Konu Sahibi
Oyun Abonelik iSTEMEZ Sadece İnternet Paketi Olursa Girebilirsiniz Fazla Mb Yemez
oyuna girerken ismimi ve şifreyi girdikten sonra cannot write game data.please check if there is enough space left on your device hatası alıyorum sebebi ne olabilir
oyuna girerken ismimi ve şifreyi girdikten sonra cannot write game data.please check if there is enough space left on your device hatası alıyorum sebebi ne olabilir