Telefonun Ekranı Yumuşadı:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Ekranı Yumuşadı:(
Merhaba arkadaşlar nokia c6-01 kullanıyorum acil bir sorum olacaktı telefonumun ekranı normal gorilla glass cam fakat 1 cm çapında iki tane nokta var ve burası görüntüyü bozmuyor dokunmatiği etkilemiyor ama o iki nokta yumuşamış bastırınca anlaşılıyor çizik falan değil ekranın dışındada değil nokia yı aradım servise bırakmamı söylediler acil yardım edermisiniz ayrıca servise versem kaç günde gelir net ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım senin ve bizim yapabilecegimiz bir sorun degil en iyısı servıse vermen teslim ettıgın andan itibaren 20 işgünü içerisınde tamır edip göndermelerı gerekır 2 haftada sürebilir

ultrayer6

ultrayer6

Üye
C6 01 'ler gorilla glass olmaması lazım.

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 gorilla glass eminim ama ekranda iki tane nokta yumuşadı nedenini bilmiyorum servise vereceğim artık kullanıcı hatası demesinler telefon bir kere bile yere düşmedi 6 aydır kullanıyorum ekrana yağmur suyu bile deymedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanıcı hatası demesı için cam ekranda çatlak ve cızık olması gerekir'kı oda yok diyorsun sorun olmaz ver servise

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
peki çok saolun

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 gorilla glass eminim ama ekranda iki tane nokta yumuşadı nedenini bilmiyorum servise vereceğim artık kullanıcı hatası demesinler telefon bir kere bile yere düşmedi 6 aydır kullanıyorum ekrana yağmur suyu bile deymedi

kardeş sakın bnim telefona yaptıklarımı dinleme ozamn kalpten gidersin heralde

man20

man20

Üye
bişi sorcam kullanıcı hatası derlerse tamir için para mı isterler?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
isterler ama kullanıcı hatası olması için darbe almış olması gerekir

trontr

Üye
2 damla kolonya iş 2 saate yapar onu

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi

kardeş sakın bnim telefona yaptıklarımı dinleme ozamn kalpten gidersin heralde

niçin? ne yaptın ki telefona telefon hiçbir darbe almadı telefonu 6 aydır kullanıyorum bir kere bile yere düşmedi ayrıca @trontr telefonun ekranına kolonya deymesini bırak evde kolonya yok ayrıca ben en son bayramda elime kolonya deydiğini hatırlıyorum :D

veli_efendi

veli_efendi

Üye
ilginç

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen servıse ver dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt