wawe 8500 modem olarak kullanamıyorum bi yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
wawe 8500 modem olarak kullanamıyorum bi yardım lütfen
arkadaşlar telimde 2.0 yüklü mobil ap üzerinden modem olarak kullanmak istiyorum laptop teli tanıyo bağlanıyoda ama internet yok dio internetim sınırsız vodafone den hiç bir sıkıntım yok telden beğlanıyorum ama bilgisayardan bağlantı kuramıyorum bileniniz varsa bi yardım etsin şimdiden teşekkürler

zmatyar

zmatyar

Üye
laptop telefonu görüp hatta bağlanıp sınırlı bağlantı diyorsa başıma çooooook geldi ya telefonun bataryası az yada şebeken tam fuul çekmiyor yada laptop ile telefonun arası mesafesi yakın değildir.....

feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
sınırlı bağlantı demiyo bağlanıldı dio sinyal gücü mükemmel dio bataryam aracımda kullanıyorum laptop dizimde tel elimde ama yine olmuyo bağlantı kuruluyo internet yok dio acaba ayarlamam gereken başka bişeymi var

furkanosman

furkanosman

Üye
Yazılım sürümünüz nedir. Eger bada 2 ise Mobil AP menüsünde altta "bağlanıyor" u aktifleştirmeniz gerekiyor. bide(eger bada 2 ise) ayarlar > şebeke >uygulama profilleri > bağlanıyor a girip; hattınıza göre Avea ISP ,vodafone ISP veya turkcell internetseçmelisiniz.

bada 1.2 ise yine bu ayarlar var fakat nerden di artık bayadır 2 kullanıyorum unuttum 1.2 yi :)

• Beğen
Tepkiler: Skaptan ve ByYlmzZz
Yigit315

Yigit315

Üye
bendede sikinti varya.etkinlestir diyorum paket veri.bulunamadi diyor.ama hersey acik.nasil cozeriz?

feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah yardımlarınız ıcın baglanabılıyorum artık

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
furkanosman

furkanosman

Üye
bendede sikinti varya.etkinlestir diyorum paket veri.bulunamadi diyor.ama hersey acik.nasil cozeriz?

Şebekenin oldugu yerde 3g , E veya G gibi bi simge varmı eger yoka paket veri bulmaz. bu durumda cihazı daha iyi çeken bi konuma almak gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt