Açılış Hatası. "Satıcınızla görüşün"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akdenizahmet

akdenizahmet

Üye
    Konu Sahibi
Açılış Hatası. "Satıcınızla görüşün"
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır maxicep üyesiyim fakat forumda ilk konumu açıyorum yanlışım varsa affola. Sorunum şu Telefonum 6600 açılışta satıcınızla görüşün hatası alıyorum telefonum açılmıyor(du). Ama nedenini biliyorum sanırım. Tuş ve ekran ışığı kapatma için bir program yüklemiştim kurulum bittikten sonra 'sistem hatası' dedi ve telefon kendiliğinden reset attı. Ve bu hatayı verdi. Telefonu bir türlü açamadım. Sonradan düşündüm tüm programlarım gibi onuda hafıza kartına yüklemiştim. Hafıza kartını çıkardım ve sorun düzeldi. Şimdi telefonum çalışıyor. Kartı taktığımda yine aynı hatayı veriyor. Söylemek istediğim iki şey var birincisi telefona program kurmanızı tavsiye etmem varsa hafıza kartına yükleyin. Ikinci tavsiyem s60v2 telefonlara sisteme müdahale edecek uygulamalar yüklemeyin.
Neyse ucuz atlattık :) yardımı olur belki diye yazmak istedim.

by*cambaz

Üye
bende sim kartı çıkarınca düzelttim allaha şükür

akdenizahmet

akdenizahmet

Üye
    Konu Sahibi
bende sim kartı çıkarınca düzelttim allaha şükür

Hafıza kartına format atmadım ama o uygulamayı system/apps/ da bulup silersem hafıza kartına format atmaya gerek kalmadan çalışır diye düşünüyorum. Ama bu tür uygulamaları Karta değilde telefona kuran arkadaşlar için aynı şeyi söyleyemem.

yunus5055

yunus5055

Üye
App shell diye bi program yüklemiştim bende tele .. Sistem geliştirme türü bi yazılım .. Tel açılmıyordu ... Kartı 6630 a takıp programı sildim :) .. Sistemle fazla uğraşmayın beyler ne olacağı belli olmuyo ..

mor353

Üye
6630'umda aynı hatayı aldım hala da alıyorum ara sıra. Ram belleği herhangi bir uygulama çalıştığı esnada taban seviyeye kadar iner ve biz bunu göremeyiz. Ancak ram bellek sıfır düzeyine indiği anda çalışan programı kapatmaya bile yetemez takdir edersiniz ki... Bu tür durumlarda telefona reset atmaktan başka çaremiz kalmaz ama sıfır düzeyindeki ram bellek telefonu kapat komutunu vermeye bile yetmez ve dolayısıyla bataryayi sökmek zorunda kalırız tecrübe edinerek bildiklerim bununla sınırlı ve bilmediğim sebepten ötürü hafıza kartı sapitir yine açılış esnasında ram'in -kaba tabirle- anasını bip bip ve telefonun açılmasına bile izin vermez. Dual voltage mmc card aldım sorun neredeyse yok oldu. tavsiyem ise telefonu kapatıp hafıza kartını çıkarıp telefonu sorunsuz şekilde açıp yine sorunsuz şekilde kapadıktan sonra hafıza kartını takip yeniden açmayı denemeniz...

yunus5055

yunus5055

Üye
Tel n70 ... Geçen gün pandamonium ngage oyununu yüklim dedim ... Karta yüklemedi .. Bende tele yükledim ... Zaten oyunu bi acayip açtı .. Bende res atımda ngage man ile filan belki düzgün çalıştırırim dedim .. Bidaha Tel açılmadı :) ... Format atmak zorunda kaldım valla ... Sonuç şu tele güvenmediğiniz birşey yüklemeyin :) ...

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Ben 7610 na sistem dosyası yükledim fakat italyanca olduğundan pek bi şey anlamadım kurcaladım tel programdan kendisi çıktı ve zaten şarjı yoktu şarja taktım geldim telin bi tuşuna bastım acılmadı meğer kapanmış teli açtım aynı hatayı verdi format attım olmadı kartları çıkarttım olmadı çünki programı tel hafızasına yüklemişdim servise gittim 100 tl dediler şaştım kaldım çıktım ortan teli belediyenin çöplüne attım kurtuldum :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Alt üstü format atacaklar 100 tl mi istemişler ... Soyguncu lan bunlar ...

----------Eklendi @ 15:24:58 ---------- Yazıldı @ 15:16:46 ----------

Dostum kullandığın program sanırım ucbrowser yazı karakter hatası vererek yazıyorsun .. Tarayıcı tanımlayıciyi web yap ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt