sa arkadaşlar lenova b560 leptop sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
sa arkadaşlar lenova b560 leptop sorunu
arkadaşlar elimde lenova B560 leptop var bunda windows 7 starter kuruluydu ben bunu formatlayıp windows 7 ultimate kurdum sorun şu hiçbir şekilde windows update yapmıyor indirdğim güncellemeleri bile yüklemiyor.

ombord ekran kartınıda ne yaptıysam yüklemedi.

şimdi diyeceksiniz terkrar starter kur diye onuda denedim aynı sonuç.

üstelik windows 7 starter orjinal olmasına rahmen aktif edilmiyor

lisansın üzerinde doğu afrika ve diğer ülkelerden aktif edilebilir diyor proxy ile aktif ettiğim halde yine güncellemeleri yüklemiyorum sizce sorun ne olabilir.

windows 7 güncellkemelerini nasıl yükleye bilirim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
güncellemeler bu kadar kafaya takma derim..
ben mesela win7 ultimate kullanıyorum ama hiç bir güncellemeyi yuklemedim.... kapalı benım guncellemeler...
bilgisayarı agırlaştırıyor benım gorusum bu yonde... ve ayrıca yuklenen araya karışan bir guncelleme ile sahte win7 yakalanıyor dıkkat et...

ayrıca driver için "slim driver free" programını kullanabilirsin. :oke:

birde advanced system care 5 programını yukleyip sistemini sürekli stabil ve temiz tutabilirsin.
derin tarama yaptıgında sistemi temizler sorunları giderir.
ek olarak derin taramada çok önemli güvenlik güncellemeleri yükleniyor :oke:
dıyer guncellemelere gerek yok zaten...

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
hocam eyvallah sağol ama nasıl etkinleştirme yapıcaz neden güncellemeleri alamıyoruz?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hangı etkinleştirmeden bahsediyorsunuz ?

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
leptop ile gelen windows 7 starter den bahsediyorum cd kutucuğunda doğu afrika ülkelerinden sadece etkinleştirme sağlanabilir yazıyor bu nedemek?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
starter dandik bir sistem kullanmayın zaten
afrıka ulkelerı meselesını bılmıyorum ...ısletım sıstemı dagıtımı esnasında oyle ayarlanmıs felandır..

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
starter dandik bir sistem kullanmayın zaten
afrıka ulkelerı meselesını bılmıyorum ...ısletım sıstemı dagıtımı esnasında oyle ayarlanmıs felandır..

windows 7 ultimete yükledim güncelleştirmeleri kontrol eti tıkladığım zmn güncelleşitme gerçekleştirelemdi lütfen dağa sonra deneyin diyor sürekli bu nasıl bi leptop anlıyamadım :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kullandıgınız windows etkinleştrilmiş windows mu ?

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinali yüklesemde ayndı windows 7 ultimate yüklesemde aynı 2 sinide orjinal yaptığım halde hiçbir güncelleştirme kontrolu yapmıyor ve yüklenmiyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dns kullanıyormusun ?

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam dns falan kullanmıyorum ayrıca ben bilgisayar teknisyeniyim çözümü bulamadım :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
google dns yazıp deneyin birde...
8.8.8.8
8.8.4.4
teknisyen kardeşim :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
internet explorer proxy ayarlarına da bak ne olur ne olmaz :ehe

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
hocam pc yi formatlayıp tekrardan kurdum sadece driver ları yükledim ne dns değişik nede başka bişey ama şu verdiğiniz dns yi deyeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt