Oyun İndirmede Devrim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Oyun İndirmede Devrim
Daha once verildimi bilmiyorum bu program ile ornegin sunu indirin
( asphalt 6 ) bu dosyayı telden wifi ile indirmek cok uzun suruyor bu program ile
sd dosyasını aşırı hızlı şekilde indiriyoruz ( gameloftun sitesinden bedava - şimdi çok kafam karıstı diyorsunuz okuyun cok kolay ) verdıgım ıkı dosyayı ındırdıkten sonra glzip.exe yi acıyoruz " wiew apk links " tıklıyoruz asphalt 6. apk secıyoruz ve linkler veriyor bize bu linkler oyunun sd dosyaları ve cok hızlı ınıyor bknz : OYUNLARIN SD İNDİRMEK İCİN GLzip i açıyoruz,view links in apk'yı tıklıyoruz ve oyunun apksını bulup seçiyoruz.yaklaşık 3 tane link çıkacak işlemcimize uygun olanı kopyalıyoruz(PVRT=PowerVR,ATC=Adreno,DXT=Tekra içindir) sonra http den baslayıp linki tarayıcımıze yapıstırıyoruz url yerine yapıstırıyoruz dosya ındıkten sonra 460 mb cıvarında oluyor ve bi dosya halinde sonra glzipten " unpacking " deyip inen dosyayı secıyoruz ( ısım degısık cıkabilir ) sonra yenı klasor icinde sd files dosyaları cıkıyor gozunuz aydın :) ve sonra uygulamayı apk sını telefona kuruyoruz sonra usb ile pc ye baglıyoruz teli gameloft games files in ıcıne atıyoruz sd filesteki butun dosyaları oyunumuzu oynayabiliriz kolay gelsin.

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Arkadaşlar Güle Güle Kullanın ;)

alien97

alien97

Üye
:tşk:

game74

Üye
o asphalt 6 yı ben uploadlamıştım ,değişik bir yöntemmiş:tşk:

calypso16

calypso16

Üye
verdıgım ıkı dosyayı ındırdıkten sonra glzip.exe yi acıyoruz
bu program nasıl çalışacak bilgisayarda çalışmadı telefona attım çalışmadı

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
verdıgım ıkı dosyayı ındırdıkten sonra glzip.exe yi acıyoruz
bu program nasıl çalışacak bilgisayarda çalışmadı telefona attım çalışmadı
Telefondan Tekrar Dene Üstad.

----------Eklendi @ 21:43:18 ---------- Yazıldı @ 21:42:53 ----------

o asphalt 6 yı ben uploadlamıştım ,değişik bir yöntemmiş:tşk:
Seninde Eline Sağlık Güle Güle Kullanın ;)

----------Eklendi @ 21:43:45 ---------- Yazıldı @ 21:43:18 ----------

Güle Güle Kullanın.

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:

calypso16

calypso16

Üye
aynı değişen bişey yok

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Görmedem Daha Önce Paylaşıldıysa Silinebilir.

reaurora

reaurora

Üye
Daha once verildimi bilmiyorum bu program ile ornegin sunu indirin
( asphalt 6 ) bu dosyayı telden wifi ile indirmek cok uzun suruyor bu program ile
sd dosyasını aşırı hızlı şekilde indiriyoruz ( gameloftun sitesinden bedava - şimdi çok kafam karıstı diyorsunuz okuyun cok kolay ) verdıgım ıkı dosyayı ındırdıkten sonra glzip.exe yi acıyoruz " wiew apk links " tıklıyoruz asphalt 6. apk secıyoruz ve linkler veriyor bize bu linkler oyunun sd dosyaları ve cok hızlı ınıyor bknz : OYUNLARIN SD İNDİRMEK İCİN GLzip i açıyoruz,view links in apk'yı tıklıyoruz ve oyunun apksını bulup seçiyoruz.yaklaşık 3 tane link çıkacak işlemcimize uygun olanı kopyalıyoruz(PVRT=PowerVR,ATC=Adreno,DXT=Tekra içindir) sonra http den baslayıp linki tarayıcımıze yapıstırıyoruz url yerine yapıstırıyoruz dosya ındıkten sonra 460 mb cıvarında oluyor ve bi dosya halinde sonra glzipten " unpacking " deyip inen dosyayı secıyoruz ( ısım degısık cıkabilir ) sonra yenı klasor icinde sd files dosyaları cıkıyor gozunuz aydın :) ve sonra uygulamayı apk sını telefona kuruyoruz sonra usb ile pc ye baglıyoruz teli gameloft games files in ıcıne atıyoruz sd filesteki butun dosyaları oyunumuzu oynayabiliriz kolay gelsin.

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Arkadaşlar Güle Güle Kullanın ;)

Dostum hem alinti yapmişsin, hem verildi mi bilmiyorum diyorsun. Saygilar :D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Ben Hala Konuyu Göremedim Verdiğini Verildiyse Silinsin Diyorum Ayrıca Zaten Genel Paylaşımlar Alıntı Sonuçta Kendimiz Program Üretmiyoruz ;)

reaurora

reaurora

Üye
Ben Hala Konuyu Göremedim Verdiğini Verildiyse Silinsin Diyorum Ayrıca Zaten Genel Paylaşımlar Alıntı Sonuçta Kendimiz Program Üretmiyoruz ;)

Kendini küçük düşürüyorsun... Niyetini belli ediyorsun.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Kendini küçük düşürüyorsun... Niyetini belli ediyorsun.
Terbiyeli Ol Terbiyesizlik Yapma.!!Silinsin Diyorum Madem Öyle İyimisin ?
----------Eklendi @ 04:09:00 ---------- Yazıldı @ 03:56:59 ----------

He Ayrıca Site İçerisinde Alıntı Yapmadım Öyle Düşünüyoşan Arkaş Sitedeki Konuyu Göremedim Halada.Oyun İndirme Diye Bir Konu Bulamadım.

reaurora

reaurora

Üye
Üzgünüm, biraz sert tepki verdim. Çünkü ne demek istediğini anlamamıştım. Ve terbiyeden bahsetmişken... Kendini tanıt da o miktarda terbiye gösterelim. Yaşın,mevkin,makamın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt