çünkü daha bir tane model cıktı ve bütün ülkelerde piyasaya sürülmedi marketplace olmayan ülkelere daha yeni giriyor lumialar iki önce 23 ülkede daha kullanıma sunuldu bunlardan biride Türkiye yani tam oturup yaygınlasması haziran ayını falan bulurslm,arkadaslar bu Windows phone 7 sisteminden biraz umutsusluga kapilmaya basladim gecen sene ile bu sene arasinda genelde satislarinda yüzde 2 düsüs varmis anliyacaginiz pek fazla iyi gitmiyormus durumu.
çünkü daha bir tane model cıktı ve bütün ülkelerde piyasaya sürülmedi marketplace olmayan ülkelere daha yeni giriyor lumialar iki önce 23 ülkede daha kullanıma sunuldu bunlardan biride Türkiye yani tam oturup yaygınlasması haziran ayını falan bulur
arkadasim iste sirf nokia kullanmiyor wp7 yi htc,samsung lg de var ayrica marketplace kasim 2010 da devreye girdi
evet arkadasım battım tabi zaten internette aradıgınız bütün uygulamaların apksı mevcut o yüzden android kullanıcıları fellik fellik apk arıyor
----------Eklendi @ 08:27:30 ---------- Yazıldı @ 08:23:20 ----------
ama symbiandaöyle bir sorun yok hacklersin beş dakkada istedigini yüklersin
Bende aynısı yazacaktım,Telefondan yorum atamadım bi türlü eyvallah.Arkadaşın belliki telefonlardan anladığı yok ve hala üste çıkmaya çalışıyor ama onuda beceremiyor.
Evet istediğiniz herşeyin apk si internette mevcut hemde hiç hack root vs yapmadan yüklenebiliyor.Yani symbian gibi değil! İstediğiniz uygulamanın sonuna apk yazın ve indirin bu kadar androidde bu kadar kolay.
Fakat nokia da öyle mi yok unsigned yok signed yok nasıl hackleme yapacağım vs vs vs...Bende Symbian kullandım 6 sene arkadaşım rahat ol.
Beats xe'de o kadar iyi değil.Yani bunu kulaklığı haricinde pek avantaj saymayın.xe bence android de var beats audio da...
Bende aynısı yazacaktım,Telefondan yorum atamadım bi türlü eyvallah.Arkadaşın belliki telefonlardan anladığı yok ve hala üste çıkmaya çalışıyor ama onuda beceremiyor.
----------Eklendi @ 16:21:18 ---------- Yazıldı @ 16:20:38 ----------
Beats xe'de o kadar iyi değil.Yani bunu kulaklığı haricinde pek avantaj saymayın.
Android iyidir her zamanKatılıyorum Emre Arkadaşımada Katılıyorum İyi Bilgilendirmiş Teşekkürler..Xe'yi İnceleme Fırsatım Oldu Detaylı İnceledim Ve Telefonda Kasmalar Takılmalar Kitlenmeler Oluyor Ayrıca Çok Büyük Nexus a Yakın Neredeyse.Kulaklığı Harici Bir Albenisi Yok Bencede.Ayrıca Oflu Arkadaşım Şunu Belirteyim Cidden Ne Ararsan Var Bendede Nokia E7 Vardı Sattım Optimus 3D'yi Bir Çok Telefonla Kıyaslayarak Araştırarak Aldım Ve Şuan Sadece Android Oyun Ve Uygulama 21 Gb Var Bilgisayarımda..Nokia'nın Komple Ovi Marketi İndirsen Bu Kadar Yapmıyo Kullanırsan Çok İyi Anlarsın Zaten![]()

Benim ki de 27GB olması lazımKatılıyorum Emre Arkadaşımada Katılıyorum İyi Bilgilendirmiş Teşekkürler..Xe'yi İnceleme Fırsatım Oldu Detaylı İnceledim Ve Telefonda Kasmalar Takılmalar Kitlenmeler Oluyor Ayrıca Çok Büyük Nexus a Yakın Neredeyse.Kulaklığı Harici Bir Albenisi Yok Bencede.Ayrıca Oflu Arkadaşım Şunu Belirteyim Cidden Ne Ararsan Var Bendede Nokia E7 Vardı Sattım Optimus 3D'yi Bir Çok Telefonla Kıyaslayarak Araştırarak Aldım Ve Şuan Sadece Android Oyun Ve Uygulama 21 Gb Var Bilgisayarımda..Nokia'nın Komple Ovi Marketi İndirsen Bu Kadar Yapmıyo Kullanırsan Çok İyi Anlarsın Zaten![]()
. İmkan olsaydı paylaşsaydık iyi olurdu dostum
.İkisi de olur. Ben Lumia 900 diyorum, farklı bir sisteme sahip olduğu için. Tabi diğer özellikler de önemli ama Android'den sıkıldım![]()
Aynen Paylaşsak Herhalde Tüm Forumun İhtiyacını Gideririz
Benim ki de 27GB olması lazım. İmkan olsaydı paylaşsaydık iyi olurdu dostum
.