sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
exe formatlı dosyaların kuruldugunu biliorum ama birtek exe degil baska formatlardada yükleme yapılabiliyor active sync prosu lazım ama
active sync programını pc ye kurarak istediginiz uygulamayı pcye indirip kurulabiliyormuş

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar bu Windows phone 7 sisteminden biraz umutsusluga kapilmaya basladim gecen sene ile bu sene arasinda genelde satislarinda yüzde 2 düsüs varmis anliyacaginiz pek fazla iyi gitmiyormus durumu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
slm,arkadaslar bu Windows phone 7 sisteminden biraz umutsusluga kapilmaya basladim gecen sene ile bu sene arasinda genelde satislarinda yüzde 2 düsüs varmis anliyacaginiz pek fazla iyi gitmiyormus durumu.
çünkü daha bir tane model cıktı ve bütün ülkelerde piyasaya sürülmedi marketplace olmayan ülkelere daha yeni giriyor lumialar iki önce 23 ülkede daha kullanıma sunuldu bunlardan biride Türkiye yani tam oturup yaygınlasması haziran ayını falan bulur

omeren313

omeren313

Üye
lumia bencede

mesut1979

Üye

çünkü daha bir tane model cıktı ve bütün ülkelerde piyasaya sürülmedi marketplace olmayan ülkelere daha yeni giriyor lumialar iki önce 23 ülkede daha kullanıma sunuldu bunlardan biride Türkiye yani tam oturup yaygınlasması haziran ayını falan bulur

arkadasim iste sirf nokia kullanmiyor wp7 yi htc,samsung lg de var ayrica marketplace kasim 2010 da devreye girdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasim iste sirf nokia kullanmiyor wp7 yi htc,samsung lg de var ayrica marketplace kasim 2010 da devreye girdi

wp ler için dedim arkadasım marketplace i kasım 2010da wm ler için girmişti ve mayıs 2012 itibariyle kullanamıyacaklar microsoft acıklama yaptı bununla ilgili wm kullananlar yedeklerini alsınlar diye

----------Eklendi @ 23:26:16 ---------- Yazıldı @ 23:22:58 ----------

ayrıca tam emin degilim ama htc ve samsung wm kullanıyor lg wp kullanıyor diye biliyorum

Emre-45

Emre-45

Üye
Lg Sansung ve Htc de wp kullaniyor wm kullanan modelleri de var. Fakat wp hic ilgi gormedi hatta htc hd7 suan 500-600e ikinci eli satiliyor alan yok. Suan iki sistem %95 ile heryeri silip supuruyor android ve ios

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
tabiki htc hemşo ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
oflu gene konuştukça batmış.Adı üstünde açık kaynak kod adlı işletim sistemi.Netten paralı uygulamanın apksini bul indif ve yükle.Birde geçen gün yardım ediyorum üyelere diyorsun.Eğer yardım etmek dediğin üyeleri yanlış yönlendirmekse hiç yardım etme daha iyi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadasım battım tabi zaten internette aradıgınız bütün uygulamaların apksı mevcut o yüzden android kullanıcıları fellik fellik apk arıyor

----------Eklendi @ 08:27:30 ---------- Yazıldı @ 08:23:20 ----------

ama symbiandaöyle bir sorun yok hacklersin beş dakkada istedigini yüklersin

Emre-45

Emre-45

Üye
evet arkadasım battım tabi zaten internette aradıgınız bütün uygulamaların apksı mevcut o yüzden android kullanıcıları fellik fellik apk arıyor

----------Eklendi @ 08:27:30 ---------- Yazıldı @ 08:23:20 ----------

ama symbiandaöyle bir sorun yok hacklersin beş dakkada istedigini yüklersin

Evet istediğiniz herşeyin apk si internette mevcut hemde hiç hack root vs yapmadan yüklenebiliyor.Yani symbian gibi değil! İstediğiniz uygulamanın sonuna apk yazın ve indirin bu kadar androidde bu kadar kolay.
Fakat nokia da öyle mi yok unsigned yok signed yok nasıl hackleme yapacağım vs vs vs...Bende Symbian kullandım 6 sene arkadaşım rahat ol.

• Beğen
Tepkiler: krstnck

by*cambaz

Üye
xe bence android de var beats audio da...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Evet istediğiniz herşeyin apk si internette mevcut hemde hiç hack root vs yapmadan yüklenebiliyor.Yani symbian gibi değil! İstediğiniz uygulamanın sonuna apk yazın ve indirin bu kadar androidde bu kadar kolay.
Fakat nokia da öyle mi yok unsigned yok signed yok nasıl hackleme yapacağım vs vs vs...Bende Symbian kullandım 6 sene arkadaşım rahat ol.
Bende aynısı yazacaktım,Telefondan yorum atamadım bi türlü eyvallah.Arkadaşın belliki telefonlardan anladığı yok ve hala üste çıkmaya çalışıyor ama onuda beceremiyor.

----------Eklendi @ 16:21:18 ---------- Yazıldı @ 16:20:38 ----------

xe bence android de var beats audio da...
Beats xe'de o kadar iyi değil.Yani bunu kulaklığı haricinde pek avantaj saymayın.

• Beğen
Tepkiler: krstnck
krstnck

krstnck

Üye

Bende aynısı yazacaktım,Telefondan yorum atamadım bi türlü eyvallah.Arkadaşın belliki telefonlardan anladığı yok ve hala üste çıkmaya çalışıyor ama onuda beceremiyor.

----------Eklendi @ 16:21:18 ---------- Yazıldı @ 16:20:38 ----------

Beats xe'de o kadar iyi değil.Yani bunu kulaklığı haricinde pek avantaj saymayın.

Katılıyorum Emre Arkadaşımada Katılıyorum İyi Bilgilendirmiş Teşekkürler..Xe'yi İnceleme Fırsatım Oldu Detaylı İnceledim Ve Telefonda Kasmalar Takılmalar Kitlenmeler Oluyor Ayrıca Çok Büyük Nexus a Yakın Neredeyse.Kulaklığı Harici Bir Albenisi Yok Bencede.Ayrıca Oflu Arkadaşım Şunu Belirteyim Cidden Ne Ararsan Var Bendede Nokia E7 Vardı Sattım Optimus 3D'yi Bir Çok Telefonla Kıyaslayarak Araştırarak Aldım Ve Şuan Sadece Android Oyun Ve Uygulama 21 Gb Var Bilgisayarımda..Nokia'nın Komple Ovi Marketi İndirsen Bu Kadar Yapmıyo Kullanırsan Çok İyi Anlarsın Zaten ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Katılıyorum Emre Arkadaşımada Katılıyorum İyi Bilgilendirmiş Teşekkürler..Xe'yi İnceleme Fırsatım Oldu Detaylı İnceledim Ve Telefonda Kasmalar Takılmalar Kitlenmeler Oluyor Ayrıca Çok Büyük Nexus a Yakın Neredeyse.Kulaklığı Harici Bir Albenisi Yok Bencede.Ayrıca Oflu Arkadaşım Şunu Belirteyim Cidden Ne Ararsan Var Bendede Nokia E7 Vardı Sattım Optimus 3D'yi Bir Çok Telefonla Kıyaslayarak Araştırarak Aldım Ve Şuan Sadece Android Oyun Ve Uygulama 21 Gb Var Bilgisayarımda..Nokia'nın Komple Ovi Marketi İndirsen Bu Kadar Yapmıyo Kullanırsan Çok İyi Anlarsın Zaten ;)
Android iyidir her zaman :D

Emre-45

Emre-45

Üye
Benim ki de 27GB olması lazım :). İmkan olsaydı paylaşsaydık iyi olurdu dostum :).

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Uploadlaması kim bilir ne kadar sürer :D Emre sende bir aralar 3Gs vardı niye vazgeçtin?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İkisi de olur. Ben Lumia 900 diyorum, farklı bir sisteme sahip olduğu için. Tabi diğer özellikler de önemli ama Android'den sıkıldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt