n8 kılıt kodu......ACIL..........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
n8 kılıt kodu......ACIL..........
telefonu acıp kapatınca kılıt kodu aktıf olmadıgı halde kılıt kodu sormaya basladı daha once boyle bırsey olmuyordu ayarlardanda baktım kılıt kodu aktıf degıl.kılıt kodunu yanlısta gırsenız telefon acılıyor sorun yok fakat neden soruyor bunu ve ılk sordugunda 12345 ve 00000 yazdım kabul etmedı buyuk ıhtımal bloke oldu ama yınede tel acılıyor.
n8 kılıt kodunu ogrenıp degıstırebılecegım bıseyler aradım fakat N serısını destekleyen bısey bulamadım varmı bır fıkrınız

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Flashtan başka çözüm yok.

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma ama flash derken anlayamadım formatmı demek ıstıyosun

ANIL

ANIL

Admin
yazılımı yeniden yüklemek yani flash atmayı bilmiyorsan yardımcı olurum.

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
bır sıteye ımeıl nosunu yazdıktan sonra securıty master cod verıyor onu yazıyorum onuda kabul etmıyor

ANIL

ANIL

Admin
o konuda bilgim yok ama flash atarsan ilk günkü gibi olur cihaz

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
menu tusu+kamera tusu+ses azaltma ve acma kapatma dugmesı....bunu bılıyorum fakat kurulu olan hersey sılınecek ılk defa format atmıyorum tek tek kım ugrasacak o guncellemelerle prolarla .bunun baska bır cozumu olması lazım bır kılıt kodu ıcın flasmı atılır telefona

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
neyse ılgınız ıcın tsk ederım kodu hatırladım ve duzeldı

.Murat.

.Murat.

Üye
belle sonrası herkesde aynı sorun var
ben değiştirmediğim halde kilit kod kabul etmiyor ama telefon normal olarak açılıyor
flas işe yaramıyor boşa uğraşmana değmez

mc_mfi

Üye
konu açılmışken yazıyım eğer böle bir sorun olursa başkalarında yapacağanız iş önce scandnavia sürümü atın sonra birkere herhangi bir kilit kodu girin kabul etmicektir .sonra tekrar belle ye dönün(annaya da olur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...