Bu Pc'nin Sorunu Ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bu Pc'nin Sorunu Ne?
Bugün bilgisayarımı açayım dedim.Ilk baş normal bir şekilde ekran geldi.Açılacak sandım.Fakat simsiyah bir ekran geldi ve öylece kaldı.Yarım saat belki açılır diye bekledim ama açılmadı.Aradan 2 saat geçtikten sonra pc açıldı.Bunun nedeni neydi peki? :hmmm

PRO_ChAsEr

Üye
Bu olay nerden sonra oldu(hoşgeldiniz)yazdıktan sonramı???

PRO_ChAsEr

Üye

Hayır.Hoşgeldiniz yazısından hemen önce.

Bilgisayarı en son kapatmadan önce program & oyun yükledin mi?

----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:03:18 ----------

Eğer yüklediysen windows CD tak bilgisayarı daha önceki bir zamana döndür tabi bu windows vista&7 için...

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı en son kapatmadan önce program & oyun yükledin mi?

----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:03:18 ----------

Eğer yüklediysen windows CD tak bilgisayarı daha önceki bir zamana döndür tabi bu windows vista&7 için...

Hayır.Telefonum için 1-2 tane oyun indirmiştim.

Maxi_Hayat

Üye
Yukarıdaki arkadaşın dediklerini yap eğer olmazsa windows CD ile bilgisayarı başlat %50 ekran gelir ama 5 dk sonra kendini kapatır buyüzden hmn en son indirdiğin 2 oyunu hmn sil.Buda mı olmadı,bilgisayarı güvenli kipte başlat bu da olmazsa windows CD tak onar yerine gel.Buda olmadi:kop2:FORMAT#

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tekrar aynı sorunu vermedıgı surece takılacak bır durum yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
faruk83

faruk83

Üye
arkadaşım bu tip sorunlar çoğunlukla worms virüsleri yüzünden oluyor ve bir çoğu telefon programlarında oluyor program yükleyicilerinin bilgisayarında olmu otamatik olarak applerin içine yerleşiyor bir daha yaşarsan açıldıktan sınra combofix programı ile tarat çözülecektir
teşekkürü unutmayalım

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
cd-dvd romunuzda boottable bir disk yada usb disk bağlı ise onu çıkarıp sistemi öyle açın bazen o hdd veya o disk üzerinden öncelik olarak sistem açmaya çalışıyor bundan kaynaklı olabiliyor veya işlemci termal macun ve kasa içi temizliğide buna sebep olabilir çünkü sistem ilk açılışında tüm sistemin toplam gücünün 1,5-2 katı güç çeker açılmak için !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt