Kuzey Irak fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

positive+

Üye
    Konu Sahibi
Kuzey Irak fiyatları
Acaba Kuzey Iraktaki telefon fiyatları nedir ?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Türkiyeye göre cok cok cok ucuz.. :) yarı yarıya iniyor diebiLirim fiyatLar için..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet ucuz fakat yarı yarıya değil %30-35 kadar indirimli alabilirsin bildiğim kadarıyla..

u_cosar

u_cosar

Üye
bence fiyatların ucuz olmasının nedeni vergilerin az olması

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ama çoğu telefonda Türkçe dil desteği olmuyo eğer telefon alacaksanız buna dikkat edin

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Alacaksanız akıllı telefon alın. Yeni rom (sürüm, işletim sistemi) atarak bu işi kökten halledin. Genellikle tuşlu tellerde tuşların üstünde acayip karakterler olur, tuşlu tavsiye etmem.

Fabregas19

Fabregas19

Üye
Alacaksanız akıllı telefon alın. Yeni rom (sürüm, işletim sistemi) atarak bu işi kökten halledin. Genellikle tuşlu tellerde tuşların üstünde acayip karakterler olur, tuşlu tavsiye etmem.

Kesinlikle katılıyorum bu tür durumlarda tercihi akıllı telefonlardan yana kullanmak en doğrusu bencede.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
acayip karakter dediğin farsça harfler

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
evet ucuz fakat yarı yarıya değil 0-35 kadar indirimli alabilirsin bildiğim kadarıyla..

bizim arkadaş mardinde askerdi :D ıraktan kacak teLefon aLmıştı n97.. diodu oLm yarı fiyatına aLdım faLan fiLan şöLe böLe bizimde içimiz gidiodu :D cocuk bi geLdi teLefonu eLime aLdm bide ne göreyim.. parmak kadar ekran :D çin maLını kakaLamişLar :D:D:D:D

• Beğen

texastalip

Üye
Arkadaşlar ben nokia 701 aldım 450 liraya :-)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Benim dayım da iran'dan n8 getirdi 475 tl :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
:D hahaha çok fena olmuş..şimdi senin arkadaşın yerinde kesinlikle olmak istemezdim :D
bizim arkadaş mardinde askerdi :D ıraktan kacak teLefon aLmıştı n97.. diodu oLm yarı fiyatına aLdım faLan fiLan şöLe böLe bizimde içimiz gidiodu :D cocuk bi geLdi teLefonu eLime aLdm bide ne göreyim.. parmak kadar ekran :D çin maLını kakaLamişLar :D:D:D:D

----------Eklendi @ 22:39:57 ---------- Yazıldı @ 22:39:21 ----------

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan...
Arkadaşlar ben nokia 701 aldım 450 liraya :-)

MrExpert

MrExpert

Üye
türkiyede %18 KDV + % 20 ÖTV İLE TOPLAM % 38 VERGİ ÖDÜYORUZ CİHAZ BAŞINA ...

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​hocam sormak istemezdim fakat verdiğiniz oranların toplamı %28 yapıyor diğer %10 nereden eklendi acaba?? :)
türkiyede %18 KDV + % 10 ÖTV İLE TOPLAM % 38 VERGİ ÖDÜYORUZ CİHAZ BAŞINA ...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
matematik terk :D

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk ve ByYlmzZz

fb878

Üye
Benim amcam 230 dolara pazarlık yapıp 210 dolara almış nokia c6-01 i kur:1.80 olarak hesaplandıgında 380 tl oluyor burda 700 tl telefon bayağı bir fark var

Üst Alt