Cep Telefonu Tercihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Tercihi
Arkadaşlar Size birşey sormak istiyorum ancak lütfen telefonlarının karşılaştırmasını yaparken nedenlerinide söylerseniz güzel olur arkadaşlar birde herkezin cep tlf Iphone gibi gelir.Bu yüzden kendinizi avutmak için de söylemiyelim.

Karşılaştırılmasını istediğim telefonlar :

SAMSUNG İ5500 GALAXY 5

Ve

Nokia C5-03

hicsam

hicsam

Üye
samsung u bilmiyorum kardeş ama ben c5 03 kullanıyorum, memnun değilim, bu kadar şık bi telefonu harcamış resmen nokia, özelliklerini biliyosundur flaş yok ön kamera yok, işletim sistemi s60v5, ekran rezistif falan filan işte, bence c5 03 ü düşünme

joker.lg

joker.lg

Üye
samsung taraftarlığımı bu yıl bıraktım bana bu ikisinden birisi diye sorsan samsung derim düşünmeden

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
samsung u bilmiyorum kardeş ama ben c5 03 kullanıyorum, memnun değilim, bu kadar şık bi telefonu harcamış resmen nokia, özelliklerini biliyosundur flaş yok ön kamera yok, işletim sistemi s60v5, ekran rezistif falan filan işte, bence c5 03 ü düşünme

Verdiğin paraya oranla bence iyi bir telefon.

samsung taraftarlığımı bu yıl bıraktım bana bu ikisinden birisi diye sorsan samsung derim düşünmeden

Neden samsung?

joker.lg

joker.lg

Üye
Verdiğin paraya oranla bence iyi bir telefon.

Neden samsung?

yanlış bilmiyorsam android işletimine sahip, nokiadan daha çok verim alırsın diye düşünüyorum hem adi var birde samsung galaksi birde nokia c503 ben isimden de samsung alırdım yani

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Sen heraldeki bu telefonun özelliklerini bilmiyorsun(Samsung'un).Kardeşim ismi samsung galaxi diye telefonun özelliklerini bilmeden cep tlf alınırmı? :):nono:

joker.lg

joker.lg

Üye
Sen heraldeki bu telefonun özelliklerini bilmiyorsun(Samsung'un).Kardeşim ismi samsung galaxi diye telefonun özelliklerini bilmeden cep tlf alınırmı? :):nono:

ben alırdım :) hani desen nokia c7 tamam derim ama c503 diyorsun :)

----------Eklendi @ 17:46:08 ---------- Yazıldı @ 17:41:23 ----------

al buradan bak ıstersen (reklam amacı yoktur )

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Özelliklere bakınca C5-03 Daha iYi.

joker.lg

joker.lg

Üye
ıyı mısın :)

Mert045

Mert045

Üye
galaxy

Emre-45

Emre-45

Üye
Samsung i5500 galaxy 5

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
android olmasa yüzüne bakılmaz bu samsunqun ama olduqu icin bakabilirsin :)

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Birşey merak ediyorum.Android oyunlar neredeyse pc oyunlarla yarışıyor.Ancak bu telefonun Rami İşlemcisi Filan,C5-03'ten düşük.Zaten Rami yok ki Telefonun.Bu oyunları nasıl kaldıracak.

Birde bizim konuştuğumuz işletim sistemi Hani mesala XP ile windows 7 gibi deilmi.Ek bir özellik mi geliyor.

dodo08

Üye
kullanım amacına bağlı olarak telefonun iyiliği tartışılır. bende c5 03 var 1 aylık tel satıyorum(385 tl)
ben mesela kameraya önem veriyorum telefonun 5 megapixel kamerası var ama flaşı yok ve yanında fotoğraf çekme tuşu yok. o yüzden bir yeri veya kendini fotoğraf çekmek istediğinde ekrandaki alana ıskalamadan basmak gerekiyor. internete girişi hızlı. telefonun kendi hafızası küçük hafıza kartı ile kullanman şart.

KırcalıHolding

Üye
sen en iyisi 5800 al

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
2telefonda baş başa gibi ama tercihen samsung daha iyi görünüyor.

Akıncı

Akıncı

Üye
nokia c5-03 derim özellikleri samsungdan daha iyi diğer telefonun sadece android olması :)

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
bence o iki telefonuda alma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt