HTC Sensation

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation
Beyler sizce Sensation almalı mıyım ? Çok hoşuma gitti tasarmı filan eksileri filan var mıdır ? Wawe2'yi de satmayı düşünüyorum kaça gider ?

10uraylin

Üye
250 anca gider wave

-efşan

-efşan

Üye
Sensation xe al.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sensation xe nin ekranı ile sensation ın ekran boyutları aynı sen sensation xl ile karıştırdın heralde
eğer para sıkıntın yoksa benim tavsiyem S2 yada sensation XE

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sensation xe nin ekranı ile sensation ın ekran boyutları aynı sen sensation xl ile karıştırdın heralde
eğer para sıkıntın yoksa benim tavsiyem S2 yada sensation XE
Pardon doğru evet. S2 çok ince geliyor gözüme. Sensation XE bakayım. Teşekkürler :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam galiba cihazları karıştırdın wave 2'yi ortalama 550'ye satar..
250 anca gider wave

----------Eklendi @ 17:04:29 ---------- Yazıldı @ 17:03:32 ----------

s2 ve XE arasında kaldıysan yardımcı olayım XE al kafan rahat etsin s2 güzel fakat XE'de 1.5 ghz ilemci gücü var birde sense 3.0 arayüzü var bildiğim kadarıyla 4.0'da çıkmış..

Pardon doğru evet. S2 çok ince geliyor gözüme. Sensation XE bakayım. Teşekkürler :)

• Beğen
klongs

klongs

Üye
hocam galiba cihazları karıştırdın wave 2'yi ortalama 550'ye satar..

----------Eklendi @ 17:04:29 ---------- Yazıldı @ 17:03:32 ----------

s2 ve XE arasında kaldıysan yardımcı olayım XE al kafan rahat etsin s2 güzel fakat XE'de 1.5 ghz ilemci gücü var birde sense 3.0 arayüzü var bildiğim kadarıyla 4.0'da çıkmış..

3.5 arayüzü var kasma donma sı çok s2 ye göre ama beats audio süper

3.6 çıktı xe için

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
FGFC820

FGFC820

Üye
Ben de 1-2 haftaya sensation xe almak istiyorum. Çok güzel bir telefon. Eğer benden önce alırsan bigi verirsin kardeşim )

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Mart 15 gelsinde bir kardeşim :) İnşallah alırsam bilgilendiririm :) Wawe2'yi de satayım :D

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
haklısın kasmalar var ama htc bunları gidereceğini söyledi..

bu arada 1-2 ay beklersen mükemmel cihazlar satışa sunulacak...4 çekirdek işlemcili cihazlar tanıtılacak...galaxy s3'ü bekliyorum nisan ayında satışa sunulacakmış hemen yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum :)
3.5 arayüzü var kasma donma sı çok s2 ye göre ama beats audio süper

3.6 çıktı xe için

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sensation XE al.2005'den beri piyasadaki tüm güçlü telefonları kullanmış test etmiş DH editörü bile Sensation XE kullanıyor :)

(bkz. Merhaba ben Mesut Çevik.) :)

klongs

klongs

Üye
haklısın kasmalar var ama htc bunları gidereceğini söyledi..

bu arada 1-2 ay beklersen mükemmel cihazlar satışa sunulacak...4 çekirdek işlemcili cihazlar tanıtılacak...galaxy s3'ü bekliyorum nisan ayında satışa sunulacakmış hemen yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum :)

galaxy s3 cortex a15 tabanlı 4 çekirdekle gelecekmiş deniyor gelirse süper olur tegra 3 apple a6 qualcomm s4 bırakmaz

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
-efşan

-efşan

Üye
Aldım ben lakin kullanmak nasip olmadı. Kardeşime verdim.:)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam samsung'un kendi üretimi olan exymos 4 çekirkdeli işlemci ile geleceğini biliyoruz..
galaxy s3 cortex a15 tabanlı 4 çekirdekle gelecekmiş deniyor gelirse süper olur tegra 3 apple a6 qualcomm s4 bırakmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...