pc ip değiştirmek ücretlimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
pc ip değiştirmek ücretlimi?
arkadaşlar pc de ip değiştirmek ücretlim i çok lazım lütfen

spy ghost

spy ghost

Üye
:d: ne yaparsan yap değişmiyor ne yaptın bilmiyorum illegal bir işmi yaptın ama bulunuyor hem de ayağına kadar hizmet yapıyor polis sen ıp değiştirme programı kullansan da onlar gidiyor ilk bağlantıya bakıyor sonra tabi :halay2:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tabiki degişirsin.
tek yapman gereken modemi kapatıp açmak.

ama diyer ip de senin bilgisayar kayıtlara geçer..

senin bilgisayarının bir MAC adresi vardır... bu adres eşşizdir. yani dünya çapında o numara birtek senin bilgisayarında var...
istersen 10 farklı ip den baglan 10 ip de aynı MAC adresi kullanıcı olarak geçtiği için adres sabit kalıyor :D...

proxy felan kullanırsan adres şaşırtabilirsin ama suç :aha:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
sabit ip ücretli ama değiştirme ücretli mi bilmiyorum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
proxy kullan ip ini gizle tamamdr

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Eyer kişisel evinde ki bağlantı ise gizlenmez çünkü kayıtları duyuyordur,sana interneti sağlayan firmada. Aslın da her türlü yazışmları saklıyorlar,kayıt altında duruyor istediği kelimeyi aratıp kimin ne yazdığını bulabiliyorlar. Sabit ve statik ip vardır bunu da sana yine adsl'i sağlıyan firma yapar sen sadece onay verirsin. İstediğin zaman da ha diye ip adresin değişmez ama dns adresini falan değiştirip yasaklı sitelere girersin veya ip değiştiri ile farklı bir ip gelir ama bu kezde o ip sorunluysa kabak sende patlar yada kapalı ise internete bağlanamazsın. O yüzden yasal yollardan işini hallet.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
bakın anlatıyorum ben ttnet vitamin e üye oldum ama sınırlıyms üyeliksz denedim o da sınırlı sonra çalıştırı açtım cmd yazdım çıkan yere ipconfig/release yazdım mi ip değişiyo modemi kapatıp açtım siteye girdiğim de sınır engeli kalkdi tekrar kullandım tekrar değiştirdim iste böyle her kullanma hakkı bittiğinde ip değiştirdim ama sonra ücret aklıma geldi bunu soruyorum acaba cmd de ip değiştirmek ücretlimi

furkan5800

furkan5800

Üye
proxy kullan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayır ıp degıstırmek ucretsız ve cok basıttır....
Modemı resetlersen ıp degısır zaten :oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
tamam bilgiler için çok sağ olun bir site de adam ücretli dir yazmıştı o kafama takıldı

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
ya port ayrı sey ip değiştirmek den bahsedelim .d

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Ücretsizdir ve daima ücretsiz kalacak :D

Adamım face falan hack yapıom ben gün sonunda Ip değişip yatıyom sağlam olsun diye. :) Elimde hack lenmiş DEPO DEPO gold üyelik + hotfile + netload + wupload premiumlar var + inci sözlük üyelik var. Almak isteyen PM fişeklesin :)

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
beleş mi

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Beleş tabi dostum yav... Dier söylentiler Hurafedir :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt