symbian.forever
Üye
bilgilendirme
bakın arkadaşlar ben kimseyle handler yüzünden dostluğumu bozmak istemiyorum. Ilyas abinin açtığı konunun handler paylaşımı olmadığı halde silinmesine tepki göstermek için böyle yaptım.
Şimdiki internet paketlerine bakın. Kaç mb olduğuna ve kaç tl olduğuna. Bu operatörler beni sizi az sömürmediler. Bizde çareyi handler - mod yapmakta bulduk. Hep onlarmı bizi sömürecek birazda biz sömürelim.
Örnek aveada aylık 100 mb 8tl. Sizce bu adil bir şeymi. ?
Sizde bana hak verin. Bakın size başımdan geçen bi olayı kısaca anlatayım.
hattımı vodafona taşımadan önce türkcell kullanıyordum. İnternetten asphalt 4 satın aldım. (gamelofttan) o zamanlar 78 kontördü. Ben oyunu satın alıp indirdim yüklerken hata verdi ve yükleyemedim. Bu hata operatörden kaynaklanan bir hata idi. oyunusatın aldığım için 12 kontör ilk taksidi çektiler. Ardından ben kaç kez müşteri hizmetini aradıysam derdimi anlatamadım. Pisi pisine 28 kontörüm gitti.
Kendinizi benim yerime koyun.
Bu handler yüzünden dostlarımı kaybetmek istemem.
Brainfree ve hasane51 .. Handlere karşı olanlardan bir kaçı. Ben sizin gibi arkadaşları kaybetmek istemiyorum...
Sizde beni anlayın lütfen
Şimdiki internet paketlerine bakın. Kaç mb olduğuna ve kaç tl olduğuna. Bu operatörler beni sizi az sömürmediler. Bizde çareyi handler - mod yapmakta bulduk. Hep onlarmı bizi sömürecek birazda biz sömürelim.
Örnek aveada aylık 100 mb 8tl. Sizce bu adil bir şeymi. ?
Sizde bana hak verin. Bakın size başımdan geçen bi olayı kısaca anlatayım.
hattımı vodafona taşımadan önce türkcell kullanıyordum. İnternetten asphalt 4 satın aldım. (gamelofttan) o zamanlar 78 kontördü. Ben oyunu satın alıp indirdim yüklerken hata verdi ve yükleyemedim. Bu hata operatörden kaynaklanan bir hata idi. oyunusatın aldığım için 12 kontör ilk taksidi çektiler. Ardından ben kaç kez müşteri hizmetini aradıysam derdimi anlatamadım. Pisi pisine 28 kontörüm gitti.
Kendinizi benim yerime koyun.
Bu handler yüzünden dostlarımı kaybetmek istemem.
Brainfree ve hasane51 .. Handlere karşı olanlardan bir kaçı. Ben sizin gibi arkadaşları kaybetmek istemiyorum...
Sizde beni anlayın lütfen
[/SIZE][/COLOR]
şanslıyım.[/SIZE][/COLOR]