wgz nasil calisiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
wgz nasil calisiyor?
arkadaslar bu wgz dosyalarini indiriyorum kuruyorum. Bu nereye yukleniyor? Nasil calistira bilirim?

anılbaran

anılbaran

Üye
normal yüklicen kardeşim. Sis yükler gibi. O wgz uygulamasını widget desteg ivarsa kullanabilmen için cihaza cfw atman gerekir

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Uygulamalara kuruluyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
arkadaslar bu wgz dosyalarini indiriyorum kuruyorum. Bu nereye yukleniyor? Nasil calistira bilirim?

Bazı WGZ Uygulamaları Menüde Gözükür Bazılarıda Ana Ekrana Gelir. Çalışma Mantığıda Normal Program İle Hemen Hemen Aynıdır Fakat Daha Çok JAR Dosyalarına Benzer. Aynı JAR daki Gibi Dosyalar Bir ZİP Arşivinin İçinde Durmakta Ve Symbianda Bunun İçin Sanal Bir EXE, RSC ve Diğer Gerekli Dosyaları Üretir Yani Sanal Bir Program Olarak Görünür :)

EkO_37

EkO_37

Üye
ya bnde yapamadım nokia suite ile atıyorum hiçbir yerde çıkmıyor hackmi gerekiyor görünmesi için yardım lütfen aynı şekilde rom dosyasıda görünmüyor ?

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Ben batary stat wgz indirdim kurdum install da oldu ama hiçbir yerde bulamıyorum yalnızca bu degil birçok wgz dosyaları. ama bazıları uyqulamalara düşüyor onun programdan farkı nedir? giriyorum saat geldi çıkış felan daha ötesi nedir?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ben batary stat wgz indirdim kurdum install da oldu ama hiçbir yerde bulamıyorum yalnızca bu degil birçok wgz dosyaları. ama bazıları uyqulamalara düşüyor onun programdan farkı nedir? giriyorum saat geldi çıkış felan daha ötesi nedir?

Yukarıda Yazdığımı Okumanı Tavsiye Ederim..

EkO_37

EkO_37

Üye
iihide mesut kardeş biz görünmüyor hiçbiryerde diyoruz sen uygulamada bazende menüde görünür diyosun anlaşamıyoruz?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
iihide mesut kardeş biz görünmüyor hiçbiryerde diyoruz sen uygulamada bazende menüde görünür diyosun anlaşamıyoruz?

Bazı WGZ Uygulamaları Menüde Gözükür Bazılarıda Ana Ekrana Gelir.
En Baş Kısımında Yazmışım..
Neyse O Görünmeyen WGZ leri İse CFW İçine Atmanız Gerek, Böyle Ancak Kullanılabilir..

HakaN-06

HakaN-06

Üye

Hiçbir yerde görünmemesinin nedeni sadece widget olarak kullanabilir olması. C6 tabanlı cfw atmadıkça kullanamazsın :)

EkO_37

EkO_37

Üye
ben tam ümidimi keserken değişik bir yolla görebildim depolama moduyla wgz dosyasını ana ekrana direk attım sonra telin dosya yöneticisine girdim en alt satırda gördüm çalıştırdım bukadar görünmeyen wgzleri romları böle açabiliriz;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt