Cep Gazete V.3.0

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Cep Gazete V.3.0
Merhaba arkadaşlar kendi çabalarım sonucu bu uygulamanın 3. versiyonunu çıkardım diğer versiyonlardan farkı wgz tabanlı olması ve dokunmatik ekrana uyarlanmış olmasıdır.Umarım beğenirsiniz.arkadaşlar gazeteyi olurken geri dönmek için ekranı sola yatırma gerekiyor o zaman tekrar menüye dönecektir

Yeni Çıkacak Versiyon Özellikleri:

arkadaşlar versiyon 4 i hazırlıyorum bu yeni versiyonu görsel olarak değiştirmeyi planlıyorum ayrıca widget eklemeyi düşündüm işte resimleri bu sadece deneme amaçlıdır.
Bu widget hali

buda programın kendisi
Diğer görüntü
Yakın zamanda yayınlarım tam tarih belli değildir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Suha Samet, asigsasi, Ferzan ve 7 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkür ederiz...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Sorunsuz yüklendi ama 2 dakika içinde sadece bu ekran gözüktü,cihazım belle yüklü n8.emeğin için teşekkürler umarım başka cihazlarda çalışmıştır.

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
normalde gazetelerinde gelmesi gerekli idi belki internetin yavaş olabilir çünkü toplamda resim yükleme yapıyor puan kontrol ettim sorunsuz çalışıyor

deppocu

Üye
hocam ellerine sağlık uğraşmışsın güzel olmuş. Aradığım ve kullanışlı bir program fakat x gazeteyi açtıkan sonra geri tuşu falan olsun ki bi önceki menüye dönebilelim ve y gazetesini seçebilelim. Daha sonra küçük ekranda biraz zor oluyor zoom özelliği yapabilirsende süper olur. Tekrar teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
hocam ellerine sağlık uğraşmışsın güzel olmuş. Aradığım ve kullanışlı bir program fakat x gazeteyi açtıkan sonra geri tuşu falan olsun ki bi önceki menüye dönebilelim ve y gazetesini seçebilelim. Daha sonra küçük ekranda biraz zor oluyor zoom özelliği yapabilirsende süper olur. Tekrar teşekkürler

hocam yakında onlarıda geliştirecem zaten rsme tıkladıgın zaman büyüyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gazeteyi olurken geri dönmek için ekranı sola yatırma gerekiyor o zaman tekrar menüye dönecektir

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşekkürler:)...

sesko86

Üye
uygulama super arkadasim eline saglik ama mesela ben spor sayfasini okumak istiyorum seceneklerden spora tikliyorum ama ana menuye geliyor yine sorun bende mi yoksa sadece ilk sayfalar mi okunuyo?

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Güzel uygulama teşekkürler :good:

as213

Üye
Abi bir sonraki sayfayi nasil okuyacagiz? Mesela 5. sayfayi okumak istiyorsak ne yapmaliyiz? Sadece bassayfalar varsa bence kisitli olur. Mesela Ses+ ve ses- dügmeleriyle sayfa degistirilse süper olur.

throner

throner

Üye
çok güzel uygulama.daha denemedim ama oviye çıkarabilsen herkes faydalansa daha süper olur

joe_cenk

joe_cenk

Üye
:tşk: Güzel Paylaşım Emeğine Sağlık

mdogan58

Üye
thanks....

deppocu

Üye
Bu uygulamayı takip ediyorum teşekkür ederim. Emeğine sağlık. Bir ekleme yapmak isterim. Widget olarak eklediğimde dikdörtgen ve kullanışsız bir şekil ortaya çıkıyor bence ikon olarak değiştir yada daha yaratıcı bişiler düşünebilirsin. Ama şu an için gayet kullanışlı olmuş tekrar eline sağlık

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar versiyon 4 i hazırlıyorum bu yeni versiyonu görsel olarak değiştirmeyi planlıyorum ayrıca widget eklemeyi düşündüm işte resimleri bu sadece deneme amaçlıdır.
Bu widget hali

buda programın kendisi
Diğer görüntü yakın zamanda yayınlarım tam tarih belli değildir.

zekican09

zekican09

Üye
:tşk::alkis

BOZ_1903

Üye
hala ilk sayfalar mı ark ım ? ? yoksa tüm gazeteyi okuyabiliomuyus artık ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt