Android Market Tarihe Karıştı "Google Play"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Android Market Tarihe Karıştı "Google Play"

Android Market tarihe karıştı. Google Play adında başka bir konsept oluştu. market.android.com sitesnde girmeye çalışanlar artık play.google.com sayfasına yönlendiriliyor. Bu konsept 4 uygulamadan oluşuyor; Play Store, Play Music, Play Video, Play Books. Play Store market güncellemesi olarak güncellenebiliyor. Ama diğer uygulamaları sadece Market Enabler ile indirebilirsiniz çünkü bu uygulamalar ülkemizde yok. Bu konseptin asıl amacı ekim 2008 den beri android market tarafından sağlanan hizmetleri tek çatı altında toplamak!

Google Play ın bilgisayardaki görünümü:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Google kendini gösteriyor. Bence gereksiz bir hareket. Tabi amaçlarını bilemiyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Google kendini gösteriyor. Bence gereksiz bir hareket. Tabi amaçlarını bilemiyorum
türkiyede yaşanlar güncellemese olur başka ülkelerde manyak bişey play music den david guetta nın hitlerini bedava indirdim

KayraBey

KayraBey

Üye
Paralı uygulamalar kapalı olduğu sürece pek anlamı yok benim için...

PriZm

PriZm

Üye
bu play marketi ne zaman yükleyebileceğiz bir bilgisi olan varmı? nedense çok merak ettim :D

PriZm

PriZm

Üye

burdaki yazıya göre sadece İCS için kullanılabilir durumda yazıyor.ben telefon güncellemeleri bölümünü yoklayayım en iyisi:ehe

----------Eklendi @ 21:13:07 ---------- Yazıldı @ 20:56:08 ----------

ben yükledim:ehe isterseniz ss atabilirim:ehe

----------Eklendi @ 21:22:48 ---------- Yazıldı @ 21:13:07 ----------

arkadaşlar sizde çalışırmı bilmiyorum benim telefona yükledikten sonra root explorer ile apk dosyasını çıkardım.buyrun isterseniz sizde deneyin belki çalışır ;)

klongs

klongs

Üye
ben yükledim bir şey yok market te indirim oldu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bende dün gece yarısı android marketten bişey indirirken market kapandı ve adıda değişti sonra araştırma yaptım

----------Eklendi @ 21:52:02 ---------- Yazıldı @ 21:51:43 ----------

ben yükledim bir şey yok market te indirim oldu

indirim sadece 7 gün

-efşan

-efşan

Üye
Değişiklikler güzeldir.
Ben gayet memnunum..
:tşk:

KayraBey

KayraBey

Üye
tamamı ücretsiz olsa ya en azından bir güncük :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Hiçbirşey indiremiyorum.Google Play out eski market canavar :)

PriZm

PriZm

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt