Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Sorunu
arkadaşlar sms paketim var ama mesaj gönderimi başarısız alıp giden kutusuna yolluyor mesajı.mesaj hakkımın bitmesine daha cok var ama mesaj atamıyorum nedendir bu acaba.2222'ye bile gitmiyor mesaj.

not: bakiyem -4 küsür

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Mesaj ayarlarıyla alakalı gönderim merkezi diye bir numara var ından dolayı olabilir

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj ayarlarıyla alakalı gönderim merkezi diye bir numara var ından dolayı olabilir

Ne yapmam lazım peki dostum ? Bakiye ile alakalı değildir değil mi sonucta pakedim var benim ?

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
YA numara merkezi dir çok yüksek ihtimal oraya ne yazcağını bende bilmişyorum müşteri hizmetlerine danış derim konturun yoksa e posta at onlar seni ararlar tabi acil işin yoksa

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps yüklümü

slant1111

slant1111

Üye
turkcell ise +905329010000 yaz mesaj merkezne

ozell91

Üye
faturalı hattım var ve aynı sorun bende de mevcut. Ayrıca gönderim merkezi numarasıda yukarıda arkadaşın verdiği numara. Bütün mesajlarda olmuyor ama bazen mesajlar giden kutusuna gidiyor ve tekrar gönder demeden göndermiyor..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps yüklümü arkadaşım

----------Eklendi @ 00:39:46 ---------- Yazıldı @ 00:38:59 ----------

lync vs falan

slant1111

slant1111

Üye
temiz bi hard format at sen ..veya 3g de kullanyorsan edge i falan dene..

fayzteck

fayzteck

Üye
Ya neden her soruna hard format öneriyorsunuz ? Mesaj göndermemenin 3 sebebi vardır.şebeke aktarımı sıkışmasından dolayı ( en geç bir kaç saate düzelir ) , mesaj merkez numarası herhangi bir sebepden degişmesi ( mms yada ayar yazıp 2222e gönder mesaj merkez numarasida yenilenir ) ve üçüncü olasılıgı yüksek durum tl eksideyken avantaj kontoru kapattıysan yada kapatıp açtıysan hat bug'a düşer.yani ister sms paketin olsun ister internetin olsun kullanamazsın.kesin çözümü ise hatdaki tl miktarını en az 1 tl ye çıkacak şekilde tl yüklemek.bu sorun hem benim başıma geldi hemde forumda defalarca kez sorulup,çözüldü.lütfen her soruna hard format önermeyin!

MAFİA.

MAFİA.

Üye
3-5 kuruş tl yükle de,eksi de olmasın ozaman normale döner.

SilentOne

SilentOne

Üye
en iyisi faturalı limitini bil yetr :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eğer ki hiç mesaj gönderemiyorsan mesaj merkez numaranda sorun vardır kullandığın operatörün mesaj merkez numarasını google dan bile bulabilirsin ;)
ama bazen giden kutusunda bekletiyorsa ordan tekrar gönderince gidiyorsa microsoft apps yüzünden olabilir

öyle herşeye format atmaya gerek yok ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt