Galaxy S GT_I9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S GT_I9000
Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi aylardır takip ediyorum ve bir sürü program indiriyorum telefonuma bir telefon aldım türkcellden galaxy s ama android market layer vb.. kendi programlarına girmiyordu

bende bu konuyu araştırdım ve root adı verilen bi program buldum z4root indirdim ve telefonumu rootladım
rotlamamın sebebide kies le bir türlü bağlantı kuramamdı uygulama indirmek için herneyse

Şimdi ise telefonumla kiesi bağlaya bildim ancak cihaz rootlu oldugu için kies cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltilmesini desteklemiyor hatası veriyor

TEL BİLGİLERİ 3 TUŞ DA ÇALIŞMIYOR
PDA:I9000JVH1
PHONE:I9000JXJG2
CSC:I9000TRCJH2

YANİ ANLIYACAĞINIZ ROM YÜKLEYEMİYORUM ROOT SİLME PROGRAMI YADA ROOTLU TELİ KİESDEN REGİSTER ŞEKLİYLE ROOTLU OLDUGUNU SAKLAYACAK Bİ PROGRAM LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

fatih_123

Üye
root yapmakla kiesten rom yükleyememe sorunu çıkmaz benim bildiğim. tüm sürücüleri yükle kiesle tekrar dene olmadı Odin le yaparsın. sorun çıkmaz. tek önemli ayrıntı i9000 romu olması. i9001 yada i9003 romu atarsan yanlışlıkla ayvayı yersin. çünkü hepsi kabaca galaxy s olarak geçiyor

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
Odinle yüklemek istiyorum ama bazı arkdaşlar rom yüklemek için konu açmış android rom bölümüne baktığımda 3 tuş istiyordu yani telefonda 3 tuş çalışmıyor kies de cihazınız desteklemiyor yazıyor eğer bu konu hakkında yapabiliceğin tavsiyeler varsa şimdiden teşekkürler

klongs

klongs

Üye
Odinle yüklemek istiyorum ama bazı arkdaşlar rom yüklemek için konu açmış android rom bölümüne baktığımda 3 tuş istiyordu yani telefonda 3 tuş çalışmıyor kies de cihazınız desteklemiyor yazıyor eğer bu konu hakkında yapabiliceğin tavsiyeler varsa şimdiden teşekkürler

ben başlık açmıştım şimdi teldeyim anlatamam konularıma bak bulursun

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama bulamadım başka yardımcı olacak arkadaş yokmu acaba :/

fatih_123

Üye
3 tuş derken neyi anlatmak istediğini anlamadım da . download moduna almak için ses kısma menü tusuna basılı tutup telefonu acacaksın. indirdiğin dosyaları tariflerine göre odin programıyla seçip telefonu pc ye bağladıgın zaman pc telefonu tanıyacaktır. tabiki telefonun sürücülerini yüklemiş olmalısın . ( kies vs kurulu ise sürücülerde problem yoktur demektir.) sonda da telefonu güncelle güle güle kullan.. :D

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
işte benim anlatmak istediğimde bu dowloand ve recorvy modunda çalışmıyor telefon odinlede yapmak için bu modlar lazım kiesin görmemesi için regedit yapmak lazımmış galiba

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bilmiyoru yokmu yardım eden :/

oski1256

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım eden :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt